Hoesjemaken.nl + ACTIE (afgelopen)

Mijn dochters Chiara en Nina van 13 en 15 hebben onlangs een nieuwe telefoon gekregen. Uiteraard weer een ander merk zodat er natuurlijk ook weer… juist… een nieuwe hoesje gekocht moet worden. Dat vinden mijn meiden helemaal niet erg 😉 Zij speuren, en met hen ook hun vrienden en vriendinnen, regelmatig half internet af om het ultieme hoesje te vinden. In het goede model (hoeveel soorten en modellen kun je hebben per merk, echt deze bijna vijftiger redt het gewoon niet meer…) en natuurlijk met een afbeelding waar zij heel blij van worden. Dit kan soms best tot frustraties leiden want dan hebben zij een gave afbeelding gevonden, is deze niet in hun “model” hoesje verkrijgbaar…

Maarrrrrrrrrr… deze bloggende mama heeft de oplossing voor al deze frustraties: via Hoesjemaken.nl kun je voor de merken Apple, Samsung, Huawei, Sony, LG, HTC en BQ hoesjes bestellen met je eigen afbeelding erop!

Appeltje eitje, je zoekt een leuke afbeelding online of je duikt de map familiefoto’s in, je upload deze afbeelding op de site en bestellen maar. Wel handig als de afbeelding een beetje hoge resolutie heeft natuurlijk. Per merk/model staat er precies aangegeven wat er bedrukt kan worden. Mijn meiden hebben een Samsung Galaxy J7 2016 en daarvoor hebben zij een hardcase hoesje besteld. Het aanbod kan per model verschillen, zo hebben veel modellen ook softcase hoesjes, walletcase (je weet wel, met zo’n flappertje 🙂 ), houten case, 3D hardcase en er zijn zelfs cases/covers voor de iPad. Hoe gaaf is dat, een beschermhoes met je eigen afbeelding!

Zo gezegd zo gedaan, mijn meiden hebben een leuke afbeelding online gezocht die helemaal bij ze past en na het uploaden en bestellen lagen de hoesjes na 1 werkdag bij ons in de brievenbus. Wij waren erg verrast met het resultaat: stevige hoesjes, afbeeldingen zaten er prachtig op en zijn mat afgedrukt, erg mooi!

Voordat ik ook maar 1 foto kon maken waren de hoesjes al in gebruik genomen door mijn meer dan enthousiaste dochters. Ja, de dames zien ook heel veel mogelijkheden met a.s. verjaardagen van vrienden en vriendinnen! “toch wel leuk mam, dat je blogt… anders hadden wij nooit deze site ontdekt…”… ik bedoel maar…

Liefs Sandra

Van Hoesjemaken.nl mag ik 20 euro shoptegoed verloten! ♥ Wat moet je hier voor doen? Like de Facebookpagina van MeerdanSandra en laat een leuke reactie hieronder achter!

Bij het invullen van je mailadres wordt je automatisch lid van de nieuwsbrief van MeerdanSandra, je kunt dit te allen tijde weer opzeggen. Deze actie duurt t/m 14 juli 2017, daarna krijgt de winnaar persoonlijk bericht (dus laat een geldig mailadres achter!) en zal op Facebook worden vermeld.

De winnaar van het shoptegoed is Eline van Diest, gefeliciteerd en veel shopplezier toegewenst!

16 Comments on Hoesjemaken.nl + ACTIE (afgelopen)

 1. Heeey, wat een leuke actie! Ik doe graag mee!

  Groetjes
  Isa

 2. Yas echt een leuke winactie. ik doe mee!!

 3. Caitlin Griesdoorn // 3 juli 2017 at 12:42 // Beantwoorden

  Jaaa, leuk! Ik doe 100% mee!!

 4. Hartstikke leuk! laat ik nu net aan een nieuw hoesje tie zijn!

 5. ilsiee prins // 3 juli 2017 at 17:05 // Beantwoorden

  Nou dat is zeker een leuke actie! & altijd handig een hoesje..
  Ik doe mee!
  Groetje Ilsiee

 6. Greetje Heller // 3 juli 2017 at 23:08 // Beantwoorden

  Wat leuk ik doe mee voor mijn zoon,want hij kan niets vinden voor zijn huweai

 7. Ik heb iets met Venetiaanse maskers. Zou wel leuk zijn om zo’n afbeelding op mijn hoesje te laten zetten.

 8. SUPERRRR LEUK

 9. Wendy Griesdoorn // 4 juli 2017 at 19:46 // Beantwoorden

  Leuke actie! Een zelf ontworpen mobielhoes maken!

 10. Leuk, ik doe graag mee!

 11. Miranda Roos // 4 juli 2017 at 21:32 // Beantwoorden

  Wat een superactie, ik heb héél veel mooie vakantiefoto’s die ik erop kan zetten en dan elke keer wegzwijmelen als ik mijn telefoontje pak.
  Dat zou super zijn!

 12. Wat een leuke hoesjes hebben jullie uitgekozen. Ik kan zeker weten slagen hier! Dus ik waag graag een kansje!

 13. irma degenhart // 5 juli 2017 at 13:49 // Beantwoorden

  Super leuke actie

 14. Wauw dit is echt een leuke actie ik doe heel erg graag mee1

 15. Leuk, hier zou ik mijn dochter graag mee verrassen!

 16. Sophia Grootjans // 9 juli 2017 at 20:35 // Beantwoorden

  Heel leuk! Ik doe heel erg graag mee

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


%d bloggers liken dit: