Klaarwakker!

Zaterdagavond, lekker mijn bedje in en slapen, dat deed ik dus ook: in slaap vallen… maar ik was na een uur ineens klaarwakker en kom dan maar weer eens in slaap…

He get, mijn enkel steekt maar heb al twee molletjes op dus dat kan niet meer. Maar wat van dat pijnstillende smeersel erop misschien helpt dat, meteen maar een sabbeltje voor mijn kuchie en weer plat.

Pfffffff, heb het warm moet nu toch het allerdunste dekbed eens in die hoes doen, weer draaien nu zit ik klem in mijn nachtpon! Hij zit helemaal rond mijn strot, maar uitdoen is geen optie vanwege zere schouders… zucht…

Jongelui zijn vlakbij hun banden van een scooters aan het testen, heel hard aan komen rijden en dan hard remmen, ach je bent jong.

Ohhh, nu gaat mijn buufje koken, het is ramadan dus dat doen ze in de nacht en wat ruikt dat lekker, krijg er enorme trek van, zal ik wat lekkers uit de koelkast halen? Neeeeeee Jetske doe dat nou niet…..

Loopt een ruzie makend stel langs, zij mag alles zegt hij als ze maar niet Zaans gaat praten, lekker belangrijk 😉

Dan klappen er heel hard autodeuren en wordt er een scooter gestart waarop een jongen en een meisje gillend van het lachen rondjes gaan rijden. Ze zullen hem toch niet stelen? Nee natuurlijk niet, dat doe je zachter toch?

Get wat heb ik het warm, weer het been omhoog, kussentje eronder. Lijk ook wel niet lekker, stel nu dat ik onwel wordt, je moet binnen enkele uren in het ziekenhuis zijn zeiden ze op de t.v.

Gewoon niet aan dat soort dingen denken Jetske en niet daar naar kijken dat is de beste remedie. Maar toch, zo midden in de nacht, dan helpt geen enkele spreuk van Gijzemijter die op Facebook voorbij komt!

Uiteindelijk toch in slaap gevallen, kleiiiiiiiiiiin stukje kaas en 20 keer omdraaien verder………….

Liefs Jetske

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


%d bloggers liken dit: