Meer over… TessaIJmker.nl

Uiteraard is MeerdanSandra niet alleen op het world wide web maar herbergt dit web heel veel leuke, gezellige, interessante, informatieve en zelfs serieuze websites…. Tijd om jullie eens kennis te laten maken met wat “collega”-bloggers!

Vandaag laat ik jullie kennis maken een “jonkie” in blogland, nu is dat natuurlijk al snel met mijn 50 jaar 🙂 lees snel wat zij te vertellen heeft!

Wie ben jij?

Ik ben Tessa IJmker, 22 jaar, hopeloos verliefd op mijn 3 cavia’s (en ook nog wel een beetje op mijn vriend ;)), en sinds 2 maanden samenwonend. In mijn dagelijks levens zit ik heel wat uurtjes in de boeken en achter mijn laptop, want ik studeer Algemene Sociale Wetenschappen op de Universiteit Utrecht en blog daarnaast op mijn twee websites. Als ik tijd over heb vul ik leuke vragen in voor andere blogs, experimenteer ik in de keuken en probeer ik mijn eetgewoonten geen invloed te laten hebben op mijn lichaamsgewicht door braaf 5 keer per week te sporten. Dat ben ik, in een notendop.

Hoe heet je website/blog en kun je omschrijven waar je site over gaat?

Mijn persoonlijke blog heet www.tessaijmker.nl, en gaat voornamelijk over hardlopen en gezonde recepten. Ik blog daar momenteel 2 keer per week, meestal 1 artikel over hardlopen en 1 artikel met een lekker recept. Ik sta graag in de keuken en deel mijn bevinden dan ook graag met mijn lezers.

Waarom heb je voor deze naam gekozen?

www.tessaijmker.nl klinkt het meest voor de hand liggend, maar was eigenlijk het moeilijkst te kiezen. Ik ben destijds begonnen als tessatamara.nl, omdat het iets anoniemer was. Als ik iets heb geleerd, is dat anonimiteit op het internet niet bestaat, en om die reden heb ik de naam veranderd.

Artikel waar je heeeeeeeeeel erg trots op bent en waarom?

Ik heb eens een artikel geschreven over 5 vieze gewoonten van hardlopers, en daar kreeg veel positieve reacties over. Mensen vonden het goed dat ik iets op een leuke manier aankaartte en iedereen snapte het. Elke hardloper doet die vieze dingen namelijk, sterker nog: ik werd aangevuld met nog veel meer vieze dingen die mensen hadden gedaan: https://www.tessaijmker.nl/run!/5-vieze-gewoontes-van-hardlopers/

Wat is het leukste aan bloggen?

Zelf weten waar je over schrijft, je eigen plekje hebben en daar zelf over kunnen beslissen. Het is je eigen project, iets waar je voor strijd. Ik vind het fantastisch.

En dan natuurlijke de logische vervolgvraag, wat is het stomst aan bloggen?

De administratie. En de mailtjes van bedrijven die gratis reclame willen maken, en daar ook nog eens heel veel eisen aan stellen, dat vind ik ook verschrikkelijk. Meestal reageer ik daar niet op, en als ik dat wel doe doe ik het heel sarcastisch. Niet volwassen van me, ik ben toch geen reclamebord.

Als je niet blogt dan?

Dan sport ik, studeer ik, of ben ik bij vrienden of familie.

Waar zie je naar uit dit jaar?

Ik heb net een leuke vakantie geboekt, dus dit jaar ga ik naar Turkije. Daar kan ik echt naar uitkijken!

Tot slot nog wijze woorden/mooie quote?

Wijze woorden, dat is niet helemaal mijn ding. Wanneer ik druk ben zeg ik altijd tegen mezelf: “druk zijn is voor de dommen.” Dat slaat natuurlijk nergens op, maar op dat moment werkt het, en daar gaat het om.

Tessa is niet alleen te volgen via TessaIJmker.nl maar ook via Facebook, Twitter, Instagram en Bloglovin!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


%d bloggers liken dit: