Vakantie of horror? deel 7

“Bzzzzzzzzz…. ik hoor wat zoemen…… hoor jij het niet?” geïrriteerd vraag ik dit aan Marco, mijn man. Wij zijn net per vliegtuig aangekomen in Cairns, het tropische gedeelte van Australië en na een zweterige taxirit eindelijk op de plaats van bestemming, juist: in ons gereserveerde hotel. En daar zoemt het, overduidelijk…

Een intensieve speurtocht brengt geen duidelijkheid, het is niet de airco, ook niet de koelkast, het geluid blijft continue zoemen en wij hebben werkelijk geen idee wat het zou kunnen zijn. Iedereen die mij een klein beetje kent ondertussen, weet dat ik niet tegen geluidjes kan en zeker niet tegen zoemende geluidjes 😉

Maar het is avond en ik wil zo slapen…. dus teneinde raad stuur ik Marco naar de receptie, misschien dat zij weten wat het geluid is. De receptionist heeft ook geen idee maar komt met Marco mee naar de kamer. Na een speurtocht door de kamer weten wij nog steeds niet waar het vandaan komt, totdat er bij mij een lichtje gaat branden…….. het zal toch niet, neeeeeeeee………. met een hoofd als een tomaat stuur ik de receptionist weer de kamer uit. Ik heb ontdekt waar het zoemende geluid vandaan kwam, gewoon uit mijn eigen koffer….. mijn ladyshave is zijn eigen leven gaan leiden en maakt zijn aanwezigheid nogal luid kenbaar 😉 oepsie…..

Liefs Sandra

2 Comments on Vakantie of horror? deel 7

  1. Ooh whaaaa. Ik zit hier vol spanning op het engste beest Ever te wachten… Geweldig!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


%d bloggers liken dit: