Zonnebrillen van All Cheap Sunglasses

Na al die regen van gisteren zou je het bijna niet zeggen maar HET IS ZOMER, joehoeeeeee!

Bij de zomer hoort natuurlijk een lekkere vakantie, waar ga jij dit jaar naar toe? Frankrijk, Italië? Noem nog eens zo zonovergoten land? Misschien zelfs wel overseas? Of blijf je lekker thuis? Geen gestress om je huis vakantieklaar te krijgen en je hoeft geen oppas te regelen voor de huisdieren of je plantjes en de post. Heeft ook wel iets hoor vind ik zelf… persoonlijk ben ik niet zo’n op-vakantie-moeter. Afgelopen jaren zijn wij lekker in Nederland gebleven, heerlijke vakanties, heel veel gezien en geen gezeur met zwarte zaterdagen of kilometers file-ellende. Zo heeft elke keus die je maakt deze zomer zijn voordeel en nadeel.

Het leukste van op vakantie-gaan vind ik lekker shoppen: bikini (voor die meiden he, ik ga wel in een degelijk badpak…of beter nog: in boerkini!), zonnebrand, zonnebrillen… ja inderdaad, zonnebrillen! Meervoud dus 🙂 Look at the pictures: Nina en Chiara met een vet leuke, hippe, blitse, gave (mammmm…. ja, ik weet het, over the top….) zonnebril! Gekocht bij All Cheap Sunglasses. Elke bril kost € 7,95, koop je nog een bril dan kost de 2e € 6,00 en koop je een 3e bril dan kost deze € 5,00. Ennuh verzendkosten € 1,95. Bestel je op werkdagen vóór 17.00 uur dan gaan je bestelling dezelfde dag nog deur uit en hoppetee: de volgende dag op deurmat! Kortom een shop om eens lekker in rond te “streunen” en de vakantie-zonnebrillen aan te schaffen (ik zeg: bij elke outfitje een bijpassende)!

Als volleerd zonnebril-modellen hebben mijn meiden geposeerd: Nina draagt het model Tokyo Silver met een zilveren montuur en spiegellenzen en Chiara haar keuze is gevallen op Avignon Brown, een bril met bruin/zwart montuur met zachte getinte lenzen.

De brilglazen zijn 100% UV beschermd en worden geleverd met een brillenhoesje en doekje om je bril schoon te houden. En dat allemaal voor dat geld, het kan eigenlijk niet!

Nina en Chiara zijn superenthousiast over deze voordelige zonnebril-webshop en de zonnebrillen gaan lekker mee naar Denemarken waar wij gewoon op zoek gaan naar de zon 😉

Liefs Sandra

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


%d bloggers liken dit: