Joehoeeeeeeee, 49 jaar jong!

Terwijl de alligators ronddobberen in de straten van Houston na orkaan Harvey, de herenhockeyers in navolging van de dames ook Europees goud winnen en Max Verstappen wederom zijn race-aspiraties aan de wilgen kan hangen (zo vaak, dat kan geen toeval zijn….) zit ik te shinen in mijn postzegeltuintje…

Letterlijk én figuurlijk! Want buiten het feit om dat het bloody hot was in dit tuintje, ik noem een fel pikkerig zonnetje die langs, onder en boven de parasols mijn witte lijf probeerde te bereiken, was het vandaag mijn verjaardag! 49 lentes jong en aan dit heugelijke feit kan ik natuurlijk niet voorbij gaan 😉

Elk jaar prop ik een kudde familie en friends in mijn woonkamertje en dit jaar dus in dat eerdergenoemde postzegeltuintje. Stoelen worden uit alle hoeken en gaten getrokken om “allen die mij lief zijn” een plaats te geven. Per saldo is het best een gedoetje zo’n verjaardag, boodschappen halen, beetje rekening proberen te houden met wie wat graag drinkt en dan altijd net de verkeerde inschatting maken (opeens wil iedereen wijn i.p.v. bier of vice versa, je raadt het niet), hoeveel taart maak/haal je? Na een verjaardag heb ik altijd nog taart en hapjes voor nóg een verjaardag over, altijd bang dat ik tekort heb! Maar niet vieren? No way, dat vind ik zo ongezellig!

Mijn verjaardag begon wat rommelig, onze poes Teske is helaas nog steeds spoorloos. Ik had van iemand via facebook een berichtje gekregen dat zij al een paar dagen een onbekende poes in haar tuin kreeg die heel aanhankelijks was en knabbeltjes kwam eten. Deze kat bleek heel erg op Teske te lijken. Nadat zij een paar foto’s van de kat had genomen, kregen wij hoop. Deze kat leek wel heel erg…. Marco en Chiara zijn naar dit bewuste huis in Zaandam gegaan. Uiteraard geen kat… en uurtje later belde de bewoner weer, hij had de kat gevangen en of wij konden komen kijken. Marco en Chiara wederom heen….tot onze grote teleurstelling bleek het niet onze Teske te zijn…

Gelukkig had ik in de middag geen tijd om hier al te lang over te treuren want daar ging de bel al…. visite! En als ik dan in mijn keuken hapjes sta klaar te maken en hoor het hele zwikkie lekker kletsen en lachen in mijn tuin dan ben ik in- en intevreden en kan mijn verjaardag niet meer stuk! Op naar de 50!

Liefs Sandra

p.s. laat ik vooral die hele berg facebook-felicitaties, appjes en kaartjes via de post niet vergeten, ik ben weggeblazen door al deze lieve ♥ wensen!

4 Comments on Joehoeeeeeeee, 49 jaar jong!

  1. Yes, volgend jaar groot feest !!!! Sarah zien, 25 jaar getrouwd zijn, beter wordt het niet !!!

  2. Lyda van den Bos // 29 augustus 2017 at 14:21 // Beantwoorden

    Van harte gefeliciteerd! Hoop dat je een heel fijne dag hebt.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


%d bloggers liken dit: