Vakantie of horror? deel 10

Op een rondreis in Mexico en Guatamala zouden wij vanuit Flores naar het regenwoud van Tikal vliegen. Wij werden naar een buitenwijk gebracht waar een hangar stond. Nou ja hangar… het was één of andere shabby loods waar een 1-motorig toestelletjes stond waar wij met z’n allen, ca. 16 man sterk, dus in moesten… de piloot keek somber naar onze groep en wij moesten allemaal onze koffers laten wegen.

In deze shabby hangar moesten wij in het vliegtuig stappen, de deuren van de hangar werden opengezet en de piloot reed met het vliegtuig zo de openbare weg op! Eerste kruising links, 500 meter rechtdoor en bij de stoplichten rechts. In de verte zagen wij een startbaan en gingen wij als een soort van James Bond de lucht in. Het vliegtuig ging maar net aan omhoog en wij scheerden over de boomtoppen! Na dit enerverende vertrek hadden wij wel een borrel verdiend…helaas was er geen stewardess aanwezig en moesten wij onze eigen meegebrachte drank serveren… en de drank vond gretig aftrek! De raampjes klapperden zo hard dat wij er zere oren van kregen… gelukkig was het uitzicht schitterend maar wij waren blij dat we weer aan de grond stonden!

Ben & Miranda

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


%d bloggers liken dit: