Mijn opname bij Koffietijd!

Mijn hele leven lang lees ik niet alleen boeken, ik “vreet” ze gewoon! En dan wordt je dus “zomaar” gevraagd om over je top 3 boeken te komen “vertellen” bij Koffietijd.

Ik, moi, ich? Jaaaaa leuk, dat was mijn eerste reactie… en daarna begon het nadenken… top 3, oh my god, welke boeken zoek ik hiervoor uit? Ik zou wel een top 25 mee kunnen nemen en dan is het nog lastig kiezen… Mijn nummer 1 is zonder twijfel De Reiziger, iedereen die mij een beetje kent die weet dat. Vanaf het moment dat ik dit boek las was ik verkocht ♥ de briljante combinatie van fantasy, historie en romantiek heeft destijds mijn leeshart gestolen, gelukkig is de serie met 9 dikke pillen lekker uitgebreid! De nummer 2 en 3 ga ik natuurlijk nog niet verklappen, wel kan ik vertellen dat het verschillende genres zijn.

Op zaterdag 2 september 2017 mocht ik naar de villa van Koffietijd komen. Na de keuze van de boeken komen de volgende dilemma’s… wat trek ik aan? En wat doe ik op? Shit, ik heb uitgroei… ik kan natuurlijk niet als één of ander glimworpje met uitgroei voor de camera gaan plaatsnemen en vervolgens van scherm af blingblingen. Een kappertje doet wonderen en ik ben een dag voor de opname richting de Etos getogen om een matterend poedertje te scoren en Nina heeft mij in de ochtend “gepoederd” (lang leve mijn make-up-dochter!). Mijn nieuwe bloesje uit Denemarken aan en gaannnnnnnnn….

Nu wil het feit dat ik deze zomer al een keer eerder ben gefilmd voor het Linda-festival en toen bleek, laten we het subtiel zeggen, dat ik niet erg talentvol ben…. oké…. Ik was er gewoon belabberd slecht in…. 20 takes verder en nog leek het nergens naar 😉 deze “successtory” dobberde nog ergens in mijn achterhoofd en geheel zonder verwachting reden wij (Marco als geestelijke en logistieke support) richting villa.

Bij aankomst bleek het opnameteam er ook net te zijn en heel relaxed maakten zij de set klaar. Marco en ik werden in wachtstand in de tuin gedrapeerd samen met de net gearriveerde bloggers Connie en Heleen. Na een laatste poederkwast mocht ik naar de serre waar de opnames werden gemaakt. Het team was zo aardig en enthousiast dat het mij geen enkele moeite kostte om mijn verhaal voor de camera te vertellen. Voordat ik er erg in had waren de opnames klaar en mocht ik weer naar beneden.

En dan kom ik dus binnenkort op tievieeee 😉 jahaaa! Ben heel benieuwd wat er uit geknipt is en hoe het gemonteerd is! Fingers crossed dat ik er een beetje knappies op sta!

Liefs Sandra

9 Comments on Mijn opname bij Koffietijd!

  1. Wow, wat leuk Sandra! Jij ook al. Zoveel bekenden binnenkort! Heel benieuwd.

  2. Leuk zeg. Hoop het te zien.
    Groetjes,

  3. Lyda van den Bos // 28 september 2017 at 16:12 // Beantwoorden

    Wat leuk! Wil ik wel zien, seintje geven hoor! 😉

1 Trackbacks & Pingbacks

  1. In the air: mijn top 3 boeken in Koffietijd – MeerdanSandra.nl

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


%d bloggers liken dit: