Online shoppen bij Zinin Sieraden

Lang leve het internet, niet meer de hele stad doorlopen, winkel in, winkel uit…. zere voeten, zweterige jas (het is toch altijd zo warm in winkels…) maar lekker vanachter je laptop/computer of, doe eens wild, je smartphone lekker rondstruinen op het web naar de leukste webshops. En jaaaaaaaaa, ik heb er weer 1 gevonden hoor!

Zinin Sieraden heeft leuke aparte bijouterieën, veelal handgemaakt. Mooie armbanden voor heren en dames, kettingen, sjaals, tassen, etc. Het is zeker de moeite waard om zo nu en dan even naar de website te gaan want er staan elke keer weer nieuwe artikelen op.

Ik mocht een paar leuke sieraden uitkiezen om te testen. Zelf heb ik gekozen voor de zwart leer gevlochten verzilverde infinity armband. Infinity symboliseert oneindigheid, kracht en eeuwige liefde/vriendschap en dat spreekt mij erg aan ♥ Deze armband is makkelijk om te doen en voelt fijn aan, niet te zwaar, niet te dicht op de huid en een echt eyecatcher. Ik heb al diverse complimentjes gekregen.

Mijn dochter Nina viel als een blok voor het enkelbandje Starfish, een zilverkleurige enkelbandje met kralen en twee zeesterren. Ik moest even out of the box denken want zelf draag ik dit soort sieraden alleen in de zomer maar deze heerlijke 14-jarige puber draagt dit schattige enkelbandje met een paar gympen en een 7/8 jeans, schijnt helemaal hip, hot and happening te zijn bij de jeugd 😉 de sluiting is even een handigheidje maar sindsdien draagt Nina het enkelbandje elke dag en het staat haar heel lief!

Een erg leuk artikel bij Zinin Sieraden zijn de paracord armbanden. Je vraagt je nu vast af: wat is paracord eigenlijk? Paracord is nylon koord dat bestaat uit een kern van draden in een geweven nylon mantel. Het woord ‘Paracord’ komt van het gebruik door Amerikaanse parachutisten tijdens de Tweede Wereldoorlog. Na een parachute landing werd het touw van de parachute afgesneden en gebruikt voor allerlei toepassingen. Deze stoere armbanden zijn verkrijgbaar in een dames- en herenvariant!

Oh ja, bijna vergeten te vertellen. Ik kreeg de sieraden per post en ze waren zooooo schattig verpakt. Elk sieraad zat in een apart lief zakje, echt een kadootje! Good to know: de verzending in Nederland is gratis.

Ik zou zeggen: ga eens lekker “rondstruinen” op Zinin Sieraden en hou MeerdanSandra in de gaten want binnenkort, hoe gaaaaaaf, mag ik een item van Zinin Sieraden verloten!

Liefs Sandra

1 Trackbacks & Pingbacks

  1. Kadotips van ZininSieraden – MeerdanSandra.nl

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


%d bloggers liken dit: