Redactielunch bij de Libelle

Kreeg ik een tijdje terug toch een uitnodiging van mijn vriendin Josje voor een redactielunch bij Libelle… ik had geen idee wat ik mij daar bij voor moest stellen maar ik zeg natuurlijk geen nee tegen zoiets 🙂 Er waren 10 personen uitgekozen plus een vriendin, wij waren dus met 20 personen. Het was een zeer warme dag deze bewuste dinsdag (het is al effies terug), hoe kiezen we dat toch uit, maar blijmoedig toogden wij naar het Sanoma-gebouw in Hoofddorp. We hadden keurig een routebeschrijving mee tot Hoofddorp… tsja en dan… gelukkig zijn er nog er veel aardige mensen dus gewoon even vragen, kwam helemaal goed.

Wij werden keurig ontvangen, er werd een pasje voor ons gemaakt en namen in de hal plaats tot iedereen er was. Wat een groot gebouw,  jemig mooi hoor. We werden opgehaald door een dame en daarna ontvangen door de hoofdredactrice Hilmar Mulder en door de adjunct-hoofdredacteur van Libelle online Bastiaan van Schaik…… Jos zei: “Ken je hem niet”? Neeeeeee,  geen idee! Hij schijnt een B.N.’er te zijn, 60 kilo afgevallen, maar evengoed had ik geen idee, erg he. Hij liep met stok want had twee tenen gebroken, dus wel een bikkel .

Na koffie met wat lekkers en een korte quiz gingen we lunchen en praten over de Libelle, daar kwamen wij tenslotte voor. Nu ging het meeste over het online gebeuren en wij zijn toch meer van met het blad op de bank en een lekker bakkie, maar wij hebben pittig mee gekeuveld. De lunch was super, lekker gesmuld van drie tafels met heerlijkheden.

Na al dit lekkers nog een rondleiding , hoe het blad gemaakt wordt. Van een moodboard, dat laat zien dat alles ook een beetje op kleur moet, tot een kamer waar de Libelle Zomerweek voor volgende zomer al gestalte krijgt…leukkkkkkkk, er is iemand voor tuindingen en voor recepten en een dame die alles controleert op d en t en punten en komma’s, daar moeten mijn stukjes ook maar eens langs 😉 Daarnaast was er nog een grote tafel met mensen voor het online gebeuren, zij volgen alles op de voet! Al met al was het een hele leuke en leerzame middag.

Liefs Jetske

 

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


%d bloggers liken dit: