Romantiek of niet?

Vorige week heb ik Hotel Romantiek gekeken, althans een stukje ervan, en ik dacht: “Jetske, zou jij zo aan de man willen komen?” Nou nee dus, mijn hemel, ik had plaatsvervangende schaamte, wat een gedoe. Twaalf mannen en twaalf vrouwen in een hotel in Zwitserland, die van alles moeten doen wat je normaal nooit doet. Ik zag ze in een voorstukje met een soort worstelpakje aan een dansje doen… tegen elkaar aan “bumpen” of “rijden” en met blokken spelen…

Tussendoor krijg je dan van iedereen een filmpje te zien hoe het komt dat ze alleen zijn, soms heel sneu, maar ja dat is het meestal toch als je boven de 60 alleen bent? Daar tussendoor loopt een dame hoogzwanger te zijn, zij presenteert. Daarbij lopen nog vier jonge honden van Streetlab, om het verschil nog eens te benadrukken denk ik. Nu zie ik mezelf ook niet bij Adam zoekt Eva rond hopsen in mijn nakie, dat is dan weer het andere uiterste. Dat zou ook niet goed zijn voor de kijkcijfers ben ik bang 😉 Oma ga op Tinder riep laatst een van de kleinkinderen, als het je niet aanstaat swipe je door…… ja hoor zo erg is het al hihi, gewoon een man weg swipen.

Je hebt natuurlijk ook nog de datingsites, je ziet wel eens wat hoofden voorbij komen als je hun reclames ziet op Facebook. Ik kan niet anders zeggen daar zitten soms beste leuke types tussen maar als je dan verder klikt dan vind je ze niet meer terug, dat zijn volgens mij de “lokkertjes”.

Nu moet je niet denken dat ik hier met smart op een man zit te wachten, eigenlijk helemaal niet. Daar ben ik denk ik al te lang alleen voor en te zelfstandig. Of ik nu ook zit te wachten op zweetsokken, slipsporen, gesnurk, of commentaar op mijn gesnurk… nou nee, dat eigenlijk ook niet… en de afstandsbediening hou ik ook graag zelf in de hand 🙂 Om iemand nu alleen te zoeken die mijn Pandora armband los maakt of mijn rug krabt als het erg jeukt lijkt mij ook geen goede reden.

Dus blijf ik maar lekker in m’n uppie voorthobbelen, misschien, heeeeeeeel misschien is er ergens op deze aarde wel iemand voor me en anders in een volgend leven wie zal het zeggen.

Liefs Jetske

2 Comments on Romantiek of niet?

  1. Hahahha Jetske.. ik denk er net zo over hoor…….ik ben nu 71 .hahah en kijk eens naar de mannen van pak weg 70 en ouder.????..Ehhh ik blijf wel lekker op mijn zelf wonen.. ga wel met een vriendin uit eten ….of een wandeling maken…het verzorgen heb ik afgeleerd……straks heb ik misschien nog zelf zorg nodig…mits die nog bestaat…geef mijn portie maar aan…… gr Janny..

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


%d bloggers liken dit: