Rondneuzen bij Linnen & Limoen!

“Mam, heb je al wat gehoord van die leuke webshop?”, mijn oudste dochter Chiara, fervent oorbel-liefhebber ging helemaal uit haar dak toen zij hoorde van mijn contact met Linnen &  Limoen. Deze kleine maar zeer fijne webshop wordt gerund door de Belgische Marieke Bavelaar. Linnen & Limoen biedt leuke sieraden zoals kettingen, ringen, armbanden, schuifspeldjes en pins & broches aan voor een leuke betaalbare prijs.

Het was geen verrassing dat Chiara oorbellen had uitgezocht, namelijk de goudkleurige bloemenstekertjes met facetsteentjes. Hiernaast stonden nog een paar pins op haar verlanglijstje in de vorm van een astronaut en een setje plantenpins. Ik had werkelijk geen idee dat pins helemaal hip, hot en happening zijn bij de jeugd tegenwoordig! De oorbellen en pins die wij hebben ontvangen zijn niet meer verkrijgbaar, de webshop wordt namelijk elke keer weer aangevuld met leuke nieuwe items!

       Hartendiefjes pins

Een ontzettend leuke lijn, welke ik graag in de spotlight wil zetten, zijn de unieke Hartendiefjes. Hartendiefjes zijn sieraden met jouw eigen foto, ontwerp of tekst. De sieraden waaruit je kunt kiezen zijn: broche, haarspeldjes, manchetknopen, ketting met hanger, oorbellen, ring, sleutelhanger, pins en naamarmbandje. Voor de prijs hoef je het niet te laten, de Hartendiefjes zijn verkrijgbaar vanaf € 9,95. Goed om te weten is dat de levertijd ca. 2 weken is, hierna ontvang je dit zeer unieke sieraad thuis.

 Hartendiefjes ketting

 

Ben je ook enthousiast geworden? Kijk eens lekker rond op de website van Linnen en Limoen, met de code VK15MB krijg je 15% korting (hoe leuk is dat!).

Voor bestellingen in België en Nederland zijn de verzendkosten € 1,95 en boven de € 20,00 worden zij gratis verzonden!

Heb jij al wat leuks gespot op Linnen & Limoen?

Liefs Sandra

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


%d bloggers liken dit: