Actie www.hoesjes-outlet.nl (afgelopen)

Telefoons… het blijven fascinerende apparaten… heb jij nog een vaste lijn thuis? Ik wel, maar buiten mijn moeder en een enkele verkoper is deze lijn bij ons nauwelijks in gebruik. Dat was, pak ‘m beet, 40 jaar wel anders. Wij hadden destijds nog zo’n grijze telefoon met draaischijf en hoorn met snoer, je moest eerst een half uur draaien voordat er maar enig leven in kwam. Uiteraard een telefoonklappertje met telefoonnummers naast de telefoon maar veel, heel veel nummers kende ik uit mijn hoofd. Ik zou nog zo het nummer van mijn oma, en de lieverd hemelt al een paar jaar, op kunnen noemen ♥ en het nummer van het ouderlijke huis van Marco staat ook in mijn geheugen gegrift.

Na de draaischijf kregen we een telefoon met drukknoppen, wowwwww…. wat een snelheid! Helaas hing die hoorn nog steeds aan dat gedraaide snoer, hoe vaak zal ik niet half in de knoop hebben gehangen of dat de telefoon van het kastje is geploft 😉 Wat ook zo fijn was aan deze telefoon: je had 10 voorkeuzenummers! Het was een hele klus om deze in je telefoon te krijgen maar dan had je ook wel wat. Een sticker met daarop de namen die behoorden aan de voorkeuzenummers hadden wij heel pittig aan de binnenkant van de hoorn geplakt. Als ik dit nu aan mijn kinderen vertel, dan beginnen ze heel hard te lachen 🙂

Onze eerste snoerloze telefoon kregen wij op de flat, wij woonden daar net samen begin jaren 90. Een luxe was het om met de hoorn het hele huis door te banjeren, telefoon mee naar de keuken of mee naar de w.c., het land van de onbeperkte communicatiemogelijkheden begon zich te openbaren… Onderwijl kwamen de eerste autotelefoons op de markt, ik werkte toen op een expertisebureau. Voorheen als ik de experts wilde bereiken was ik afhankelijk van piepers en dan maar hopen dat ze na het piepen ergens mogelijkheid hadden om even naar kantoor te bellen. Ik zie mijn collega nog met zijn koelkast van een autotelefoon naar buiten lopen, de accu was 3x groter dan de enorme autotelefoon en dan kon je er nog niet onbeperkt mee bellen!

Persoonlijk ben ik niet zo’n hardloper met het aanschaffen van een mobiele telefoon. Ik hoor mezelf nog blaten: “Als de mensen mij willen bereiken dan vinden zij mij evengoed wel”… Volgens mij heb ik pas rondom 2003 een afdankertje van Marco gekregen, 1x raden welk merk? Zo’n onverwoestbare Nokia waarmee je kon alleen kon bellen en sms’en. Het daaropvolgende afdankertje was een oude Blackberry en daarmee ging er een smartphonewereld voor mij open… en als ik heel eerlijk ben kon ik daar heel goed aan wennen 😉

Ondertussen heb ik een paar smartphones versleten, wat ik altijd erg leuk vind is om online een telefoonhoesje te zoeken. In het land van de onbeperkte mogelijkheden qua telefoonhoesjes ben ik de site www.hoesjes-outlet.nl tegengekomen. Zij hebben voor iPhone, Huawei en Samsung Galaxy heel veel keuze in hoesjes, hiernaast verkopen zij ook accessoires zoals kabels, sportbanden, powerbanks, docks, opladers en screenprotectors. De producten worden na bestelling binnen 1-2 dagen gratis verzonden in Nederland! Op deze site is voor ieder wat wils te vinden, leuk!

Liefs Sandra

MeerdanSandra mag van www.hoesjes-outlet.nl 2x een shoptegoed van 20 euro verloten, hoe gaaf is dat! Wat moet je hier voor doen? Like de Facebookpagina van MeerdanSandra en laat hieronder in reactie weten wanneer jij je 1e mobiele telefoon kreeg/kocht?

Bij het invullen van je mailadres wordt je automatisch lid van de nieuwsbrief van MeerdanSandra, je kunt dit te allen tijde weer opzeggen. Deze actie duurt t/m 12 oktober 2017, daarna krijgt de winnaar persoonlijk bericht (dus laat een geldig mailadres achter!) en zal op Facebook worden vermeld.

Gefeliciteerd Caitlin Griesdoorn en Kathy Veenman, jullie zijn de winnaars van het shoptegoed!

9 Comments on Actie www.hoesjes-outlet.nl (afgelopen)

 1. Hoe herkenbaar! Onze kids kunnen zich niets meer voorstellen bij die logge grijze telefoons met snoer en draaischijf En de telefoonklapper en later de lijst met voorkeuzenummers!
  Ik kocht mijn eerste mobiel in de zomer van 1999, omdat ik na de zomer ging studeren. Omdat ik per dag zeker 2 uren met de trein onderweg was, vond ik het wel handig om mijn moeder te kunnen bellen als de trein vertraging had en of ik op tijd voor het eten was. Dit was een Hi Pocketline Swing 200, de iets mooier vormgegeven en kleinere versie van de toen populaire Pocketline Swing. Enkele jaren later ben ik overgegaan op de Nokia 3310, die mis ik qua onverwoestbaarheid en degelijkheid nog steeds. Alhoewel ik ook niet meer zonder smartphone kan. Ik heb er zelfs 2: 1 voor zakelijk gebruik en 1 voor privégebruik

 2. Hè Sandra, wat weer een leuke blog…. ik heb jaren geschreeuwd geen mobiele telefoon te willen… vond het zo stom. Ik denk dat dit nu mijn 4de is. Nu zou ik niet meer zonder kunnen/willen… maar ik blijf me ergeren op straat in de winkels… als mensen achter de kinderwagen bellen op de fiets afrekenen bij de kassa en lekker door bellen.. grrr… maar eigenlijk kunnen we niet zonder… en anno deze tijd soms ook heel belangrijk….als de kinderen naar het voortgezet onderwijs gaan of als er echt wat aan de hand is… wij hebben thuis nog steeds vaste telefoon… blijf daar toch gebruik van maken… leuk dat je een hoesje mag weggeven ik hou me aanbevolen… voor een Samsung calaxy s5 liefs Kathy

 3. Caitlin Griesdoorn // 2 oktober 2017 at 18:59 // Beantwoorden

  Ik heb lang gezeurd om een eigen telefoon, maar ik mocht pas ik groep 8 een eigen telefoon. Toen ik eindelijk in groep 8 zat heb ik me suf gespaard en mijn eigen telefoon gekocht!

  Het is alleen jammer dat ik altijd saaie hoesjes heb en ik vind dat daar verandering in moet komen!

 4. Toen ik naar de middelbare school ging en ver moest fietsen kreeg ik mijn eerste. Dat is nu ongeveer 12 jaar geleden.

 5. Wooow, erg lang geleden… denk rond 1998. Zo’n ericsson met een klepje. Die moest ik persé hebben want je kon er zelf beltoontjes opzetten. Na veel geploeter en gevloek was t eindelijk gelukt, wat was ik blij

 6. Wat een herkenbaar leuk stukkie zus 🙂

 7. Eind jaren 90, jaren gehad, met inklapbare antenne, geen idee welk merk. Erg geweldig, bellen naar mijn ouders als ik onderweg was naar hen en niet meer afhankelijk van telefooncel als ik vertraging had….

 8. Mijn eerste duurde even Ed had wel zo’n koelkast. Maar dat was vet handig … de kids kunnen niet meer zonder (lees wij ook niet) maar het is zo gaaf om hun reactie te zien … wanneer wij vertellen hoe het zonder was. Hoe je dan afsprak uit school .. etc. We worden Ouddd

 9. Volgens mij nog niet O heel lang geleden. Ik heb nu pas mij tweede smarphone en dat is nog maar een S4.terwijl iedereen al versie 6 of 7 heeft. Ik denk zo’n 8 jaar geleden.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


%d bloggers liken dit: