De Blije Boterham: verrassende smaken boterhampasta

Ja hoor, ook bij huize Raino staat eigenlijk altijd hetzelfde aan zoet broodbeleg op tafel. Ik was dan ook blij verrast toen ik de 3 verschillende smaken boterhampasta van De Blije Boterham (geweldige naam, maar dat even terzijde) mocht ontvangen en testen.

Even de smaken voorstellen:

Caramel Stroopwafel pasta, met stukjes echte Hollandse stroopwafel:

Drie keer met mijn ogen knipperen, ik heb ternauwernood een foto kunnen nemen of de pot was leeg. Lekkere volle caramel/stroopwafelpasta met hierin stukjes stroopwafel. “Waarom was het zo lekker Nina”? Ja, weet ik veel, het was gewoon lekker”. Aldus mijn jongste dochter…

Kokospasta, met geraspte kokos:

Ken je die plakken kokos van vroeger die je op brood kon doen? Welnu, dit is de pastavariant hierop. Ook deze boterhampasta heeft een heerlijke volle romige smaak. De stukjes geraspte kokos zijn subtiel aanwezig, precies goed.

Muisjespasta, met anijssmaak en zonder harde stukjes:

Rollende muisjes over de vloer of stuivende gestampte muisjes over de hele tafel, dit alles is verleden tijd met deze muisjespasta. Heerlijke boterhampasta met de al eerder genoemde volle romige smaak en nu met anijs. Als liefhebber van muisjes zijn wij erg gecharmeerd van dit product.

Naast bovenstaande 3 smaken verkoopt De Blije Boterham ook de smaak Hollandse Speculaaspasta. Bovenstaande boterhampasta’s van de Blije Boterham zijn verkrijgbaar bij Albert Heijn voor € 2,29.

Naast het besmeren van de boterham of een cracker kun je de pasta’s ook heel leuk gebruiken als traktatie. Ik heb 2 plakken cake besmeerd met kokospasta en met muisjespasta en daarna met een koekjessteker vormpjes hieruit gestoken ♥ aanrader!

Oh ja, last but not least…. de boterhampasta’s zijn…

  • rijk aan onverzadigde vetten
  • zonder conserveringsmiddelen
  • zonder kleurstoffen

Liefs Sandra

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


%d bloggers liken dit: