Meer over… Life By Jess

Uiteraard is MeerdanSandra niet alleen op het world wide web maar herbergt dit web heel veel leuke, gezellige, interessante, informatieve en zelfs serieuze websites…. Tijd om jullie eens kennis te laten maken met wat “collega”-websites!

Jessica van Life by Jess is nog een jonge bloggersblom ♥ ik laat jullie graag met haar kennis maken want ergens hebben wij een gemeenschappelijke deler….

Wie ben jij?

Hoi! Ik ben Jessica, 26 jaar jong. Sinds januari 2012 ben ik samen met Vincent en sinds april 2014 zijn wij getrouwd.  Samen met onze 2 draken van katten wonen we onder de rook van Schiphol.

Hoe heet je website/blog en kun je omschrijven waar je site over gaat?

Life by Jess is mijn persoonlijke lifestyle blog. Op mijn site publiceer ik minimaal 3x per week een artikel. Lifestyle is natuurlijk een breed begrip, zo deel ik elke maand een overzicht van de dingen die ik mee heb mogen maken, maar ook deel ik tips of laat ik jullie weten wat ik van een bepaald product vind. Heel divers en voor ieder wat leuks om te lezen.

Waarom heb je voor deze naam gekozen?

Life by Jess heb ik gekozen, omdat deze naam altijd blijft passen waar ik over schrijf. Zoals nu schrijf ik veel over Lifestyle, maar mocht ik in de toekomst mama worden, dan is dat ook Life by Jess. Zo kan ik altijd met deze naam blijven bloggen.

Artikel waar je heeeeeeeeeel erg trots op bent en waarom?

Het artikel waar ik echt heel trots op ben, maar waar ik ook heel lang over heb gedaan om hem te plaatsen omdat hij zo persoonlijk is, is het artikel dat ik PCOS heb. Hierdoor ben ik verminderd vruchtbaar en zullen wij met behulp van het ziekenhuis, hopelijk ooit een kindje mogen verwelkomen. Ik vond het ontzettend spannend om dit artikel online te delen, wat voor reacties zouden er op komen, hoe zou iedereen reageren? Maar wat ben ik blij dat ik hem online heb gezet, zoveel lieve reacties heb ik gekregen en zoveel medeleven!   http://lifebyjess.nl/ik-heb-pcos-week-van-de-vruchtbaarheid/

Wat is het leukste aan bloggen?

Het leukste aan bloggen vind ik het contact met mijn lezers. Ik probeer altijd op iedereen te reageren die op mijn blog heeft gereageerd. Ik vind die interactie zo leuk! Hoe bijzonder is het dat er zoveel mensen mijn blogs lezen! Wat ik ook heel fijn vind, is dat ik overal kan bloggen, of dit nu thuis is, bij mijn ouders thuis, of in een restaurant, het kan overal!

En dan natuurlijke de logische vervolgvraag, wat is het stomst aan bloggen?

Het stomste aan bloggen? Ik zou kunnen zeggen de negatieve reacties, maar ik heb deze nog niet gehad, maar ik kan me voorstellen dat dit helemaal niet fijn is, als je zoveel tijd in een artikel hebt zitten. Het stomste is misschien dan nog wel dat het eigenlijk best heel veel tijd kost, en dat mensen die niet begrijpen! Ik denk dat ik (voor de 3 artikelen per week) gemiddeld zo een 12 uur aan bloggen besteed, dat is van schrijven van artikelen, tot het maken van foto’s, en het promoten van mijn blog.

Als je niet blogt dan?

Als ik niet blog, ben ik nog 28 uur op mijn werk te vinden. Ik werk als Credit Analist bij een leasemaatschappij. Verder vind ik het heerlijk om met vriendinnen een kop thee te drinken en te kletsen. Ook probeer ik er vaak op uit te trekken om te fotograferen of gewoon om mijn hoofd leeg te maken. Je kan me ook in de bioscoop vinden, want ik vind het erg leuk om de nieuwste films in de bioscoop te zien.

Waar zie je naar uit dit jaar?

2017 mag wat mij betreft een mooier jaar worden dan 2016. In 2016 ben ik geopereerd aan een hernia en dat heeft veel gevraagd van mijn lijf. Sinds maart 2017 ben ik weer volledig aan het werk. Na een terugval in mei 2017 ben ik nu weer op de goede weg naar boven. Ook hoop ik dat 2017 op persoonlijke vlak een mooi jaar wordt, ik hoop dat wij met behulp van het ziekenhuis misschien dit jaar al zwanger mogen worden. Uiteraard hopen wij dat iedereen in onze omgeving in goede gezondheid blijft en dat wijzelf weer mooie herinneringen mogen maken.

Tot slot nog wijze woorden/mooie quote?

Geniet van elke dag, elke dag heeft wel iets moois in zich! Maak je dromen waar en doe wat goed voelt voor jou!

Liefs Jessica

Jessica is niet alleen via Life By Jess te volgen maar ook via Facebook, Instagram & Twitter.

Lieve Jessica, bedankt voor je openhartigheid! Ik hoop dat jullie grote droom, een kindje, snel uit mag komen. Uit eigen ervaring weet ik hoe ontzettende impact dit op je leven kan hebben, ik hou mijn fingers crossed voor jullie!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


%d bloggers liken dit: