Sprookje over service Big Gym

Er was eens…. een lief mooi meisje. Het lieve mooie meisje had last van hypermobiliteit en daarom zocht zij met haar vader een sportschool om haar spieren goed te trainen. Gelukkig zat er een leuke sportschool in de buurt: Big Gym in Wormerveer. Met 5 minuutjes fietsen waren het lieve meisje en haar vader bij de sportschool en week in week uit gingen zij daar samen lekker sporten.

Naast de sportschool zat het lieve meisje ook op turnen. Zij werd daar een beetje te oud voor en had besloten om te stoppen. Eind juni, net voor de zomervakantie, had zij haar laatste les en hier gebeurde het… bij aan radslag vloog haar knieschijf uit de kom. Het lieve maar op dat moment nogal zielige meisje werd met gillende sirenes afgevoerd. Het lieve meisje moest met haar hele been in het gips en daarna nog weken met haar knie in een brace. De vader van het lieve meisje heeft gelijk gemeld bij sportschool Big Gym dat het lieve meisje niet meer kon komen en hij haar lidmaatschap wilde opzeggen totdat zij weer kon komen trainen.

Wat denk je, zo lief, de man van sportschool Big Gym zei tegen de vader van het lieve meisje dat haar lidmaatschap wel opgeschort kon worden en als zij weer kon trainen dat zij pas weer hoefde te betalen. Nou ja, waar vindt je dat nu nog? Zoveel service! Met een gerust hart ging de vader weer naar huis en vertelde het lieve meisje het goede nieuws. Ondanks dit fantastische aanbod bleef sportschool Big Gym toch centjes van de rekening van de vader van het lieve meisje afschrijven. De vader van het lieve meisje snapte er helemaal niets van… hoe kon dat nu? De man van sportschool had hem toch dit aanbod gedaan? De vader stapte op zijn fiets en ging naar de man van de sportschool. Hier bleek dat de man van de sportschool zijn belofte niet na kon komen, hij bleek een soort van wolf in schaapskleren, de schurk!

Erg teleurgesteld heeft de vader van het lieve meisje gelijk het lidmaatschap opgezegd, ondertussen was het al eind augustus. De vader van het lieve meisje dacht hiermee de zaak te hebben opgelost. Maar de wolf in schaapskleren in de gedaante van sportschool Big Gym bleef het geld van de rekening van de vader van het lieve meisje afschrijven. Sterker nog na een mail van de moeder van het lieve meisjes bleek dat sportschool Big Gym pas de opzegging per september te hebben laten ingaan en zij moest zelfs nog oktober betalen! De moeder van het lieve meisje hoopte dat na een mail met daarin het hele verhaal over het lieve meisje en de toezegging van de medewerker van Big Gym alles zou oplossen. De meisjes van de administratie van Big Gym zouden dat vast en zeker begrijpen! Maar het enige antwoord wat de moeder van het lieve meisje van de meisjes Big Gym kreeg via de mail: het staat in de algemene voorwaarden….

Het vertrouwen in de mensheid en sportschool Big Gym in het bijzonder is bij het lieve meisje en haar ouders tot het nulpunt gedaald. Wat een nare mensen daar bij Big Gym!

2 Comments on Sprookje over service Big Gym

  1. J.M. aan 't Goor // 24 oktober 2017 at 20:13 // Beantwoorden

    En wat is het leermoment bij dit trieste verhaal?
    Nooit een incassomachtiging afgeven. Kun je dit soort ellende ook niet oplopen.
    En als dat geld afgeschreven is gewoon laten storneren.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


%d bloggers liken dit: