Een Webshop vol jurkjes, een droom die uitkwam

Hoi iedereen, mijn naam is Cynthia, en Sandra vroeg mij een gastblog voor haar te schrijven over mijn online winkeltje. Zo lief & gastvrij van haar. Natuurlijk wilde ik dat. Ik neem jullie mee in mijn verhaal, dus lees snel verder.

Mijn feest kon beginnen

Eigenlijk begon mijn droom zo’n anderhalf jaar terug. Door een samenloop van omstandigheden startte ik, out off the Blue, mijn Lifestyle blog Een theelepel geluk. Meteen besefte ik dat mijn passie (na 20 jaar) weer was opgelaaid. Dit was het, en hier wilde ik mijn werk van maken. Hoe dit vorm moest krijgen wist ik toen eigenlijk nog niet. Dat ik ondernemer wilde zijn, wist ik wel al jaren. Toen plots kwamen de jurken van Tante Betsy op mijn pad. Alsof dit zo moest zijn. Deze wilde ik gaan verkopen, en wel op mijn blog. Er is een paar maanden aan vooraf gegaan eer ik toestemming kreeg. Maar toen dit eenmaal het geval was, sprong ik een gat in de lucht en kon mijn feest beginnen.

Dit past zo bij mij

Tante Betsy jurken passen zo bij mij en mijn levensvisie. Het zijn nieuwe jurken met een vleugje vintage. Ik ben dol op vervlogen tijden en op alles wat oud is. Om deze reden ben ik zeer gepassioneerd in wat ik doe. Inmiddels bestaat mijn webshop twee maanden, en omdat het morgen ‘Black Friday’ is, houd ik de gehele dag sale. Ik geef dan 20% korting op al mijn jurken. Hartelijk nodig ik jullie dan ook uit in de webwinkel. De koffie en de taartjes staan virtueel voor jullie klaar.

Dank je wel Sandra, dat ik hier mocht schrijven!

🎀 Liefs Cynthia 🎀

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


%d bloggers liken dit: