In the air: mijn top 3 boeken in Koffietijd

Joehoeeeeeee, hebben jullie mij gezien? Ik was op teeeeeveeeeeee 🙂 Op zaterdag 2 september was ik voor opname naar de villa van Koffietijd. Onwijs leuke ervaring, ik heb hier al eerder een blog over geschreven. Een paar dagen voor de uitzending (die op 25 oktober was) kreeg ik een mailtje dat mijn persoontje deel uit zou maken van de uitzending. Nu was dit wel een heel ieniemiene deeltje hoor. In de t.v.-uitzending kwam namelijk een zgn. teaser (soort van promofilmpje) en het hele filmpje stond op de website van Koffietijd. Drie met je ogen knipperen en de teaser was voorbij in de uitzending. Gelukkig hadden we het filmpje nog en die viel zeker niet tegen al zeg ik het zelf. Geen gekke plukjes haar, geen scheef bloesje of iets van dien aard. Het enige waar ik aan moest wennen was mijn stem, het valt niet te ontkennen dat ik in het Zaanse woon 🙂 ik vond het ontzettend leuk om te vertellen over mijn passie en ik denk dat ik dit ook uitstraal ♥

Liefs Sandra

En uiteraard het filmpje, dit de link naar het filmpje op de de Facebookpagina van Koffietijd in HD-kwaliteit:

Https://www.facebook.com/koffietijd.5uurlive/videos/1556692317687035/

en voor de niet-Facebookers 😉 de kwaliteit is niet briljant, ik hoop dat Koffietijd of ECI het filmpje nog op Youtube gaan zetten en dan zal ik deze link veranderen.

7 Comments on In the air: mijn top 3 boeken in Koffietijd

 1. Hartstikke leuk Sandra! Je liefde voor het boek straalt er vanaf.

 2. Je bent een goede promotor voor het (gaan) lezen van boeken.
  Jammer dat koffietijd niet echt een podium is maar misschien kun je een soort promotietour maken langs middelbare scholen voor de bibliotheken.
  Dan heb je een heel ander publiek, een grotere reikwijdte en je helpt de bibliotheken.
  Je sleept anderen mee in je reis door de boeken.
  Veel succes en vooral veel plezier (want dat straalt eraf)

  • Mmmm, idee…. ik geef toe, ook ik ben geen fervent kijker van Koffietijd, ik werk dan namelijk. Ik ga eens nadenken hoe ik mijn enthousiasme kan gebruiken om mensen aan het lezen te krijgen!

 3. Alle drie de boeken niet gelezen. Maar door jou enthousiasme word ik er wel erg nieuwsgierig naar. Ze komen op mijn lijstje nog te lezen.

 4. Heerlijk om naar je te kijken. Je accent is niets mis mee. Goed duidelijk en geen stop woordjes wat je de laatste tijd zo vreselijk vaak hoort zoals Ow my g*d , zeg maar en geen eh’s. Je bent gewoon een toppertje Sandra!
  Gewoon zo door gaan waar jij plezier in hebt.

1 Trackbacks & Pingbacks

 1. Fan van Cilla en Rolf Börjlind! + ACTIE – MeerdanSandra.nl

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


%d bloggers liken dit: