Smullen met sinterklaasavond!

Voor deze blog heb ik de hulp ingeroepen van een paar collegabloggers ♥ en gevraagd naar hun Sinterklaasrecepten! Ik heb er een overheerlijke verzamelblog van gemaakt, tijd om naar de recepten te gaan:

 

Debbie van Deb’s Bakery Kitchen heeft dit Sinterklaas suikerbrood met kruidnoten op haar site staan. Een suikerbrood to the max met speculaaskruiden en stukjes kruidnoot. Je kunt er ook nog een dessert van maken door er een bolletje kaneelijs bij te serveren!


 

Deze overheerlijke Appel-speculaascake is ook van haar hand! Deze laagjestaart siert de tafel wel op op pakjesavond! Versier hem desgewenst uitbundig met strooigoed.


 

Ook dit recept is van Deb’s Bakery Kitchen… sodemieters…. het water loopt mij in de mond bij het zien van deze Sinterklaas trifle. Met een handje strooigoed, wat slagroom en stukjes brownie of cake maak je in een handomdraai een super feestelijk dessert. Besprenkel voor een volwassen versie de cake met Baileys of Amaretto, heerlijk!


Gezond, suikervrij én lekker? Daar is dit recept voor suikervrije marsepein van Ingrid van de Gezonderie uitermate geschikt voor ♥Dit recept voor Pepernotencake met witte chocolade van Marlies van TheFoodvoyage is heel makkelijk te maken! Good to know!

 


 

Met een grote groep mensen zijn deze Sinterklaas Chocolade Cheesecake muffins met speculaas heel handig en lekker, het recept is van Mirjam een Goedverhaal.nu!


Van mijn eigen vertrouwde foodblogger Hanneke van Culinea de volgende recepten:

 

Overheerlijke kruidkoeken voor sinterklaas!


Deze Peren en pepernotencrumble is een heerlijk ‘volwassen’ nagerecht voor Sinterklaasavond. Het volwassene zit ‘m in de drank die in de saus verwerkt zit. Je kunt de likeur ook weglaten, doe dan bijvoorbeeld een scheut perensap in de saus. Je hoeft dit natuurlijk niet alleen op Sinterklaasavond te eten, het is sowieso een lekker winters dessert.


Deze pepernoottruffels met pecannoten zijn een heerlijke traktatie met Sinterklaas, maar ook heel goed te maken na het Sinterklaasfeest als je nog pepernoten over hebt!


Bedankt collegabloggers voor het delen van jullie lekkere recepten ♥ loopt het water bij jullie ook al in de mond? Ik wens je, ongeacht of je het viert of niet een hele fijne Sinterklaasavond! Ennuh mocht je 1 van deze recepten gemaakt hebben, dan hoor ik dit graag 😉

Liefs Sandra

4 Comments on Smullen met sinterklaasavond!

  1. Wat een mooi overzicht zo! Bedankt dat ik er tussen mag staan.

  2. Wat een lekkere hapjes allemaal. En leuk dat je mijn cupcakes ook wilde delen!
    Dankjewel!

  3. Leuk overzicht Sandra!! En lief dat mijn recepten erbij staan!

  4. Wat een leuk en lekker overzicht! Staan heerlijke recepten tussen. 🙂

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


%d bloggers liken dit: