Gruwelijke lunch met Tamara Geraeds

Om de 2e druk van “Echo” van Tamara Geraeds te vieren, werd er via Kabook uitgevers een gruwellunch verloot en Brigitta was één van de gelukkig winnaars. Toevalligerwijs zijn Brigitta en mijn persoontje elkaar tegengekomen bij een regiomoederdag van Stichting Mama Vita, bij het toevoegen op Facebook bleek dat wij beide grote leesfans zijn! Zij wilde voor MeerdanSandra wel een stukje schrijven over de gruwelijke lunch met Tamara (die handddddddddd!)

Op 16 december 2017 was het zover, ik had de eer om te mogen lunchen met Tamara Geraeds. Ik werd opgehaald van het station Etten-Leur om vervolgens naar Tamara haar huis te gaan om te genieten van een gruwelijke lunch met als horror-einde haar ter plekke gesigneerde boek “Echo”. Geen idee wat te verwachten maar het idee sprak me wel aan. Van haar chefkok / man Frans kregen wij de meest gruwelijke gerechten voorgeschoteld. Wat zullen zij een voorpret gehad hebben met het bedenken…

Ook Nicole, Anita en Karina waren uitgenodigd en er ontstond gelijk een ontzettend leuk gesprek, we mochten van alles en nog wat vragen aan Tamara en natuurlijk veel boekenpraat. Leuk om te horen is dat Tamara weer met een nieuw boek bezig is! Wat een leuke ontmoeting was dit en laat het organiseren van een originele boekpresentatie maar over aan Tamara!

Op de terugweg in de trein ben ik natuurlijk begonnen met lezen in “Echo”… en het begin is gelijk gruwelijk goed. Niet echt iets om in de kerstsfeer te komen maar wel erg aangrijpend en heftig… ik ben bijna bang om door te lezen ook omdat het een verhaal is op waargebeurde feiten. Het wordt nog veel erger… een recensie volgt zo snel mogelijk!

Bedankt lieve Tamara en Frans voor deze onvergetelijke ervaring!

XXX Brigitta

En waar gaat “Echo” over?

Sara groeit op bij haar demonische moeder, gevangen binnen de muren van een huis vol pijn en vernedering. Ze lijkt geboren voor het ongeluk, het lot gooit de ene na de andere gruwel voor haar voeten. Genadeloos wordt haar elk sprankje hoop ontnomen en elk moeizaam gevonden stukje geluk wordt overschaduwd door onmenselijke straffen.
Toch laat de jonge Sara zich niet uit het veld slaan. Ze blijft vechten voor haar leven en de vrijheid waar ze zo naar verlangt. Zal haar overlevingsdrang groot genoeg zijn? Zal ze ooit de verschrikkingen uit haar verleden kunnen verdrijven? Of zal Sara bezwijken onder de druk van zo veel kwaad?

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


%d bloggers liken dit: