Kerstconcert Whale City Sound & Chemistry

Afgelopen februari ben ik begonnen met mijn nieuwe baan, zoals dat gaat met nieuwe banen en nieuwe collega’s is het altijd even aftasten. In één van de lunchpauzes kwam ik in gesprek met Willem, één van onze bouwkundige inspecteurs, hij vertelde dat hij graag zingt in zijn vrije tijd bij Barbershopkoor Whale City Sound. Nu wil het ongelooflijke toeval dat ik al eerder een blog over dit Barberkoor op MeerdanSandra heb geplaatst (klik hier om deze blog te lezen). Toeval bestaat niet, toch? 🙂

Kerstconcert:

Willem en zijn muziekvrienden van barbershop showkoor Whale City Sound en popkoor Chemistry willen jullie graag voor aankomende zaterdag 16 december 2017 uitnodigen voor één van de twee sfeervolle concerten in de Noorderkerk, gelegen aan de  Heijermansstraat 127 in Zaandam.

Barbershopkoor Whale City Sound uit Zaandam bestaat uit ca. veertig heren met de muzikale basis in barbershop harmony. Met het koor als geheel, maar ook met kleinere groepen daarbinnen, wordt er regelmatig een uitstap naar meer close harmony arrangementen gemaakt. Het koor bevindt zich op de top van Barbershop Singing en is negenvoudig kampioen van Nederland. Eind oktober nog heeft WCS gestreden om het Europeese Barbershop kampioen schap waaraan zij met 30 zangers mee deden en uiteindelijk op de zevende plaats eindigden.

Het Zaanse Chemistry is vijfendertig dames sterk en zingt een voornamelijk Engelstalig repertoire, variërend van klassiekers tot moderne popsongs. Dirigente Marjan Politiek arrangeert bekende nummers opnieuw, speciaal voor dit koor. Er wordt meerstemmig  gezongen en dat hoor je terug in de vertolking van de liedjes: wel herkenbaar, maar soms in een verrassend ander jasje gestoken.

Het matinee-concert vangt aan om 15:00 uur en het avondconcert om 20:00 uur. De zaal is een half uur tevoren geopend.

Kaarten zijn te verkrijgen voor € 15,00 (kinderen t/m 12 jaar € 10,00) aan de kassa bij de ingang van de kerk of in de voorverkoop via de website van Whale City Sound.

Ik ga in ieder geval heen, zie ik je dan?

Liefs Sandra

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


%d bloggers liken dit: