Lip Smoother & Whipped Shea Nature van Urban Africa Naturals + actie (afgelopen)

Graag laat ik jullie kennis maken met 2 producten uit het assortiment van Urban Africa Naturals. Urban Africa Naturals biedt 100% natuurlijke producten, handgemaakt met natuurlijke ingrediënten uit de natuur. In de producten zitten geen parabenen, sulfaten, petroleum, minerale oliën, paraffine, siliconen, synthetische grondstoffen en worden niet op dieren uitgetest!

Meer over de Urban Africa Foundation:
Urban Africa Naturals levert, door de rechtstreekse inkoop van de ongeraffineerde producten, een bijdrage aan de ‘shea butter community’ in het noorden van Ghana. Hier wordt op traditionele wijze gewerkt met pure ingrediënten uit de natuur om communities te onderhouden. Vrouwen werken hard samen aan de productie van shea butter om te voorzien in het levensonderhoud van hun gezinnen alsmede scholing van hun kinderen.

Tevens steunt Urban Africa Naturals welzijnsorganisatie Remar Children’s Home in Ghana. Deze organisatie stelt de toekomst van jongeren centraal en maakt het mogelijk om kansarmen te voorzien in voeding, kleding, onderdak, empowerment en een opleiding voor een gegarandeerd toekomstperspectief. Remar beschikt over een aantal eigen trainingscentra waar jongeren een vak kunnen leren op het gebied van onder andere techniek, bouw, ICT en kledingontwerp.

Ik kreeg de Whipped Shea Nature en de Lip Smoother thuisgestuurd om te testen:

Wat belooft Whipped Shea Nature?
Whipped Shea Nature is een nootachtige hair & body crème verrijkt met amandelolie, avocado- en arganolie voor een extra hydratatie boost, geschikt voor alle huidtypes maar in het bijzonder voor de wat rijpere huid. Ook is de butter geschikt voor krullend & kroeshaar.

Test:
De crème zit in een stevige robuuste plastic pot, de draaideksel gaat er wat lastig af maar na een paar keer proberen gaat dat steeds beter. De crème is wit van kleur, heeft een zeer stevige structuur en ruikt licht nootachtig en duidelijk naar de shea butter. Ik moet met kracht in de butter drukken om er wat uit te krijgen, hierdoor kun je goed doseren en gebruik je niet snel te veel.

Hoe kan ik dit product nu goed testen? Mijn huid en haar hebben dit product niet nodig omdat zij beide snel neigen naar vettig. Maar mijn hielen….. wow daar zitten de scheuren in en hebben duidelijk behoefte aan veel en vooral vette verzorging. Na de 1e keer gebruiken zag je de scheuren gelijk wegtrekken en na nog een paar keer invetten had ik gewoon zachte en poezelige voetjes. Kortom: een aanrader! Tip: doe sokken aan na het invetten anders loop je de sheabutter het hele huis door!

Wat belooft de Lip Smoother?
Urban Africa Naturals Lip Smoother is een lippenbalsem die schrale en droge lippen voorkomt en behandelt. Deze lipbalm is 100% natuurlijk, dat betekent dat er geen chemische toevoegingen zijn gedaan in het productieproces. De basis van dit product bestaat uit ongeraffineerde Cocoa en Shea Butter en bevat vitamine E. Het heeft een lichte smaak en geur van chocola.

Test:
De Lip Smoother zit in een lief glazen rond potje met draaideksel. De balsem heeft een lichtgelige kleur en ruikt en smaakt overduidelijk naar chocolade. Ik heb echt de neiging om een likje te nemen 😉 ook deze “butter” is vrij stevig van textuur en ik moet ook hier met wat kracht drukken om de balsem eruit te krijgen. Daarna is het makkelijk doseren en smeren op de lippen. Ook dit product verzorgt bijzonder goed, zeker nu het weer kouder en guurder wordt!

Conclusie:
Urban Africa Naturals biedt zeer fijne producten, die de huid goed verzorgen zonder allerlei gekke toevoegingen en dierproefvrij zijn. Wat mij bijzonder aanspreekt is ook het sociale aspect achter deze producten ♥

Wil jij ook 1 van deze 2 producten winnen? MeerdanSandra mag 1 Lip Smoother en 1 Whipped Shea Nature verloten!

Wat moet je hier voor doen? Like de Facebookpagina van MeerdanSandra (wordt gecheckt, mocht je geen facebook hebben, vermeld dit dan in de reactie) en laat een reactie hieronder achter op de vraag: Welk product zou jij willen winnen?

Bij het invullen van je mailadres wordt je automatisch lid van de nieuwsbrief van MeerdanSandra, je kunt dit te allen tijde weer opzeggen. Deze actie duurt t/m 14 december 2017, daarna krijgt de winnaar persoonlijk bericht (dus laat een geldig mailadres achter!) en zal op Facebook worden vermeld.

Gefeliciteerd Ellen Klingers jij wint de lipbalm. Donna Greene wint de Whipped Shea Nature. Veel smeerplezier ermee 🙂

4 Comments on Lip Smoother & Whipped Shea Nature van Urban Africa Naturals + actie (afgelopen)

  1. Ik zou heel graag deze heerlijke natuurlijke producten willen winnen!

  2. Ooooh, mag ik de lip balm?? Ik loop altijd te smeren met van alles

  3. Ook bij ons thuis wordt flink gesmeerd in de winterperiode. Kloofje hier, kloofje daar. Dus deze produkten, zeker ook vanwege de natuurlijke samenstelling, zijn bij ons zeer welkom. Wij doen graag mee met de actie!

  4. Ik zou heuuuuul graag 1 van dwzw producten willen proberen, super droge handen ( van wege mijn werk) en zeer kritisch op lipbalms , dat laatste is echt wel een dingetje . Moet idd een goede samenstelling hebben zonder paraffine . Ik duim en wacht af. Fijne dag

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


%d bloggers liken dit: