Raar rommelend geluid?

Mochten jullie lage rommelende geluiden ergens uit Zaandijk horen komen… dat kan kloppen! We kunnen er niets aan doen 🙂 het is allemaal de schuld van Freek, ja inderdaad, Freek Vonk, die iets te overenthousiaste nogal commercieel ingestelde maar verder nogal zeer sympathieke haaienhap! Afgelopen woensdag waren Marco, Chiara, Antonio en mijn persoontje afgereisd naar Afas Live, je weet wel formerly know as the Heineken Music Hall. Nina kon het niet opbrengen om op het onstichtelijke kleutertijdstip van 10 uur zich te vervoegen in het Amsterdamse en zij bewaakte samen met onze kat Joris het huis.

De laatste paar weken heb ik mijn oude hobby prijsvragen invullen weer opgepakt en ik had de kaarten voor de voorstelling van Freek Vonk op Wereldreis gewonnen bij Reaal, 4 stuks in totaal en de zaal ging open om 9 uur, 10 uur zou de voorstelling beginnen. Nu wonen wij redelijk dichtbij dus om een uurtje of 9 zijn wij er op ons gemakkie heen getuft. Komen we daar aan… staat er een rij van de ingang tot aan de Decathlon, echt waar! Allemaal ouders met, inderdaad Nina, kleuters en soms nog jonger en heel soms ietsje ouder. Oeps, daar kwamen wij aan met onze grote lummels van 14 en 16.

Maar goed, ook zij zijn grote fans en met een stoïcijns gezicht zijn wij de rij ingedoken, tussen de hyperventilerende kleuterouders de entree doorgehopt en ons plekje op het balkon opgezocht. Helaas kregen onze lummels geen lichtstaafje want die mocht de beveiliging alleen maar geven aan kinderen onder de 1,50 meter (denk ik…) Al ben je dan 16… Chiara was toch wel een beetje teleurgesteld 😉 gelukkig kwam Freek al snel op het podium en op zijn eigen, zeer authentieke super enthousiaste wijze nam hij ons mee op zijn Wereldreis. Ik kan niets anders zeggen: wij hebben aan zijn lippen gehangen!

Oh ja, die kleuters en peuters iets minder. Vanaf het 1e moment van de show heeft er een peuter achter mij vragen zitten stellen aan haar moeder… met haar schelle kinderstemmetje, knie in mijn nek, wiebelende stoel. Volgens mij heeft het kind weinig tot niets van de show gezien, maarrrrrrr ze zijn naar Freek Vonk geweest en dat ze zich dat 10 jaar later zich absoluut niet meer kan herinneren, who cares! Oké, ik geef toe, de blaas van een mama van bijna 50 is net zo sterk als die van een peuter en ook ik moest even plassen onder de show 🙂 wowwwwww, wat kan dat opluchten….

Maar om even terug te komen om die rommelende geluiden, die maakte Freek toen hij op bezoek ging bij de berggorilla’s in Verweggistan. Het is een manier om aan te geven dat je goed volk bent en dat zij zich niet bedreigd hoeven te voelen. Geweldig om die beelden zo te zien op groot scherm daar bij Afas… Nu is onze kat Joris momenteel wat gestrest in verband met het vuurwerk en hij zit grotendeels binnen in de kamer en schrikt zich af en toe een breuk als er weer een iets te enthousiast buurjongentje vuurwerk “uittest”. Wij proberen hem dan gerust te stellen met lage rommelende geluiden… of zou dit alleen werken met berggorilla’s?

Liefs Sandra

2 Comments on Raar rommelend geluid?

  1. heerlijk geschreven weer Sandra! Ik was vorig jaar naar zijn show met mijn megafan. Nu maar niet gezegd dat hij weer kwam want ik vind het toch ff te duur haha.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


%d bloggers liken dit: