Waylon – Ahoy – 2-12-2017

Een gezellige meezingfeestavond zonder “kippenvel” moment. Ik denk dat dit de beste omschrijving is voor het concert van Waylon afgelopen zaterdagavond in Ahoy Rotterdam. Niet dat ik geen fan ben van hem, want dat ben ik zeker wel. Sterker nog ik was er in 2016 ook bij toen hij ook een concertreeks gaf. Maar ik en met mij vele vonden de keus van muziek en de kwaliteit van het geluid niet altijd even goed dit keer.

Ik zat in vak CB, dat is in de linkerachterhoek op de eerste ring wellicht dat dit scheelt want daar heb je ook veel last hebt van “weerkaatsing”, de lage tonen hoor je dan extra hard en dan komt de zang er niet boven uit. En dat is jammer… mede door dit feit en de zeer krappe zit plek ben ik al gauw verkast naar een staanplaats op de ring. Daar was niet alleen het zicht, maar ook het geluid een stuk beter en dus volgde er nog een gezellige muziekavond.

Waylon zong diverse liedjes uit de top 1000 aller tijden gemaakt door Radio Veronica. Met als rode draad door de shownummers van Phil Collins (o.a. In the Air Tonight, Easy Lovers). Aangevuld door diverse andere liedjes en gastoptredens van artiesten. Het feest kwam wel wat laat op gang maar na Easy Lovers en You’re the Voice (John Faraham) ging de zaal toch los. Het hoogtepunt van de avond was het nummer “ Take me Home” van Guns ’n Roses.

Al met al een leuke avond en als hij het juiste liedje kiest gaat hij vast winnen op het Eurovision Songfestival 2018. Volgende Concert voor mij is “Vrienden van Amstel” in januari 2018, wie gaat er ook?

Groet Wim

 

 

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


%d bloggers liken dit: