Foto op forex bij ZOR.com

Verlang jij ook al een beetje naar het voorjaar? Nu ben ik niet een echte zonne-aanbidder maar dit grijze nattige weer kan mij ook niet bekoren. De regen klapt op het moment dat ik dit aan het typen ben tegen de ramen… Als ik aan winter denk dan wil ik schaatsen, lekker diep in mijn muts en mijn sjaal gedoken kilometers het veld in en daarna een overheerlijke warme chocolademelk drinken… en misschien zelfs wel 2 😊 maar niet al die gore regen en wind!

Het is bijna februari en ik zie de sneeuwklokjes al fier boven de grond uit proberen te komen. Ik wil namelijk graag mijn foto op forex welke ik bij ZOR.com mocht bestellen om uit te testen buiten gaan hangen. Maar op een of andere manier leent het weer zich daar nog niet voor. Ik kan toch moeilijk deze foto tussen de kale takjes gaan hangen, dat wil gewoon niet! Ook de storm van afgelopen week leende zich niet echt voor een “inrichtactie” in de tuin.

Foto op forex inderdaad, ik had er ook nog nooit van gehoord. Naast een foto op aluminium en plexiglas kun je bij ZOR ook een foto op forex bestellen. Forex, het wordt ook wel eens foto op foam genoemd, is 5 mm en een erg stevig materiaal dat bestaat uit twee erg dunne PVC platen en een laagje hardschuim dus licht van gewicht. Forex heeft vrijwel geen structuur waardoor de foto heel strak afgedrukt wordt. En…. daarom had ik voor dit materiaal gekozen, bestand tegen regen en temperatuurverschillen! Zoals je ziet heeft mijn foto op forex een print van een Boeddha en ik wil samen met wat Boeddhabeeldjes, kandelaars/lampjes én deze foto een speciaal hoekje in mijn tuin gaan richten.

Mocht ik het hoekje straks klaar hebben, naar ik hoop binnen nu en een paar weken maar je weet het nooit in Nederland, dan zal ik foto online gooien. We stay tuned!

Liefs Sandra

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


%d bloggers liken dit: