Win een boekenlegger! (afgelopen)

Een groot deel van MeerdanSandra is boekgerelateerd, vanaf het moment dat ik kon lezen ben ik beland in de wondere wereld van boeken ♥ ja, ik heb de lokale biebbus en schoolbibliotheek compleet uitgelezen en ik ben eigenlijk nooit meer gestopt met lezen!

Persoonlijk schrap ik liever de televisie dan te stoppen met boeken lezen, als iemand zegt: “ik heb geen tijd om te lezen” knik ik ja en denk ik… hoezo? Ik vind altijd (ja echt!) tijd om te lezen, en ja ik werk ook, run een website, doe veel vrijwilligerswerk en oh ja… ik heb ook nog ergens een man en 3 pubers rondwandelen 😉

Voordat ik naar bed ga lees ik eerst altijd een paar hoofdstukken en, als ik mazzel heb of niet… dat hangt er dus vanaf, dan lig ik gewoon tot half 2 in de nacht al gniffelend/griezelend/verliefd zijndiger/snikkend (naar gelang het boek af te vinken!) te lezen. Inderdaad, in de ochtend ben ik altijd minder blij met deze actie maar hoe fijn is het om iets te doen waar je hart en geest van opbloeit!

Op de bank lezen geniet minder mijn voorkeur, mensen die mij een beetje kennen weten dat ik snel wordt afgeleid door allerlei geluidjes. Een boek is bij mij al een ster meer waard als het mij zo weet dat te boeien dat ik met de halve familie op de bank en zelfs met televisie aan kan lezen want normaal gesproken lukt dat gewoon niet!

Mijn ultieme leesmoment? Man en kinderen naar werk en school, huis aan kant en dan de hele middag languit op de bank met een heerlijk boek ♥ dat huis moet echt aan kant hoor, ik kan niet lekker gaan zitten met het uitzicht op een harige of kruimelige vloer en een piepende droger, daarom werkt in bed lezen voor mij zo prima haha

Superleuk vind ik het dat veel van mijn lezers/volgers op MeerdanSandra ook boeklovers zijn, schept een band nietwaar? Wat gebruiken jullie trouwens voor boekenlegger? Ik heb een hele mooie leren laten maken maar die is onder mijn bed gevallen op een plek waar mijn arm net niet bij kan komen… van de week mijn lenige dochter maar eens lief aankijken of zij een poging wil wagen om onder het bed te duiken! Ook heb een rubberen met een dolfijn, ooit meegenomen uit Australië, ik bewaar deze meer uit nostalgisch oogpunt dan dat ik deze nu zo prachtig vind…

Ik kwam deze bijzonder leuke houten boekenleggers online tegen, nu niet denken ik leg een blok hout in mijn boek maar ze heel dun en in allerlei leuke vormpjes uitgestansd. Ik heb een stapeltje gekocht en wil er 6 gaan verloten onder mijn volgers! Voor de oplettende lezer… ja het zijn er 7 op de foto maar ik hou er zelf ook eentje 🙂

Wat moet je hier voor doen? Like de Facebookpagina van MeerdanSandra (wordt gecheckt, ja echt, mocht je geen Facebook hebben, vermeld dit dan in de reactie) en laat een reactie hieronder achter op de vraag: Waar lees jij het meest en op welk tijdstip? Just curious 🙂

Bij het invullen van je mailadres wordt je automatisch lid van de nieuwsbrief van MeerdanSandra, je kunt dit te allen tijde weer opzeggen. Deze actie duurt t/m 28 januari 2018, daarna krijgt de winnaar persoonlijk bericht (dus laat een geldig mailadres achter!) en zal op Facebook worden vermeld.

Liefs Sandra

52 Comments on Win een boekenlegger! (afgelopen)

 1. Marije Ronteltap // 17 januari 2018 at 22:08 // Beantwoorden

  Wow! Wat een prachtige boekenleggers. Daar maak ik graag kans op. Die van mij is weer eens onder de bank geschoven…. Ik lees het liefst op de bank onder mijn dekentje met een kop thee en mijn hondenvriendje op schoot. Dat is voor mij de ultieme ontspanning. Ik kan me gelukkig heel goed afsluiten van vriendlief die op zijn Xbox aan het racen is en via zijn koptelefoon met zijn vrienden kletst.

 2. Ik lees het liefst op de bank…fleecedeken over,kopje thee en lezen maar!!!

 3. Ik zou graag kansmaken op de boekenlegger voor mijn vader. Ikzelf lees eigenlijk alleen op vakantie….ben meer een handwerker. Mijn vader leest eigenlijk overal graag en dan het liefste van die dikke pillen van Robert Ludlum en of David Baldacci.

 4. Ik, ik lees het liefst in bad, daar word ik het minst gestoord en afgeleid.
  Zo’n leuke bladwijzer zou ik ook wel willen, die komt altijd van pas

 5. Oh wow. Wat een mooie boekenleggers! Ik heb ze diverse maten en soorten, maar nog niet zo’n mooie! Ik lees altijd ’s avonds in bed. En het liefst Nederlandse schrijvers!!!

 6. Oh, boekenleggers van hout? Wat bijzonder. Hou erg van hout én van lezen dus doe graag een gooi om er eentje te winnen. Wanneer ik lees? Meestal op korte momenten ergens tussendoor (tijdens het ontbijt, wachtend in de auto bij school totdat zoonlief uit is, na de yoga, voor het slapen soms), wanneer het kan zeg maar. De papieren boekenlegger die ik nu gebruik, heb ik ooit eens van een vriendin tezamen met een boek dat ik cadeau kreeg van haar maar begint een beetje af te takelen.

 7. Haha , ik herken jouw verhaal ! Ik lees ook t liefst in bed ( ook om dezelfde redenen ,) en vaak heb ik ook de volgende morgen spijt omdat ik te land doorgelezen heb. Ik loot graag mee voor zo’n prachtige boekenlegger.

 8. Waar ik het meest lees..eigenlijk in de woonkamer.Ik heb er een gezellig stoeltje staan en dan leg ik mijn boekseat op mijn schoot en maar lezen .Maar ik lees ook als ik ga oppassen bij mijn kleinzoon.Eigenlijk lees ik op ieder vrij ogenblik, of dat nu ’s morgens, ’s middags of ’s avonds is….ik ben een echte lettervreter.Misschien is dat dan ook wel de reden dat ik wat aan de mollige kant ben .;-) ….Maar een boekenlegger is dus hier zeer zeker welkom en dan zeker als het zo’n mooie is.

 9. Ik lees het meest in de zomer op mijn balkon. En verder, als ik de jaargetijden buiten beschouwing laat: toch wel vaak in bed. Daar word ik het minst afgeleid door allerlei dagelijkse beslommeringen.

 10. Nou Sandra, waar ik het liefste lees ? Precies jouw verhaal, in bed. Hoe laat ik ook naar bed ga, en hoe vroeg ik ook weer op moet, ik moet echt eerst nog lezen voor ik ga slapen. De enige manier om mijn hoofd leeg te maken. Al gaande jouw verhaal, wist ik al iedere keer wat de regel eronder zou staan. Alles klopte, overdag, savonds, druk zijn, afgeleid, huishouden, kids ( en viervoeters hier). Ik vertelde het in mijn hoofd en jij schreef het voor me uit. Terwijl andere mensen niet begrijpen waarom ik zelden overdag lees, maar altijd s nachts en ik dat uitgebreid moet toelichten, ben jij tenminste degene die deze boeklover volkomen begrijpt. Thank You so much !!! Mijn boekenleggers bestaan uit wat ik tegenkom , een veer mee genomen door katlief en vast in een vorig leven aan een andere tweevoeter behorend, een droogbloemetje gekregen van mijn kleine buurmeisje, welke stiekum geplet en gedroogd in mijn eigen boeken door haar, zonder dat ik het wist , een entree kaartje van de tattoobeurs met supergaaf plaatje, een geknoopt draadje met een kraal, nostalgie van een lang versleten kledingstuk uit mijn jeugd, alles is mij goed, bij gebrek aan een echte boekenlegger. Tuurlijk heb ik de boekleggers van sommige auteurs met hun bijbehorende boeken, maar daar ben ik zuinig op en die worden angstvallig apart gelegd tijdens het lezen om ze maar niet kwijt te raken en na het lezen weer met het boek herenigd. Nu jij op het leuke idee komt om super gave mooie boekenlegger te verloten, ga ik daar zeker op in. Ik ga inzetten op het winnende lot ! Echt leuk, succes met loten en lief dat je dit doet !

 11. Monique Mulder // 19 januari 2018 at 14:20 // Beantwoorden

  Hoi Sandra,
  Voor het eerst dat ik op jou pagina terechtkom.

  Wat een heerlijke schrijfstijl heb jij zeg…..net zoals jij ben ik een enorme boekenwurm. Dit komt helaas ook doordat ik chronisch ziek ben en dus door pijn veel in bed moet doorbrengen. Dus lekker onder de wol met een heerlijke mok thee en dan heerlijk wegdromen in het verhaal ipv mn eigen pijnlijke wereldje.

  Wat ik gebruik als boekenlegger…van alles wat ik maar voor handen heb..
  papiertjes, schone papieren zakdoekje, want tja mocht het een ontroerend verhaal zijn…precies….snotter, snotter… onderzettertje, gelukspoppetje, boekenleggers, flyers etc.
  Maar de boekenlegger die jij gaat verloten vind ik echt prachtig. Heel natuurlijk…ahum…en ook tevens dicht bij de natuur, waar ik ook veel van hou; maar helaas amper meer kom ivm m’n ziekte.
  Mocht ik deze winnen, zal ik toch bij m’n 2e passie zijn.

  Ik kruip weer onder de wol met m’n boek en mok thee en weet nu al dat ik je website/pagina vaker ga bezoeken. Uiteraard lezen m’n man en ik elke avond voor het slapen gaan…hoe romantisch..hahaha.

  Succes met de verloting en tot snel

  • Welkom Monique, fijn dat je mijn site gevonden hebt 🙂 mijn man en ik zijn ook heel romantisch… met de rug tegen elkaar aan, ieder verdiept in ons eigen boek… ach we zijn al bijna 25 jaar getrouwd, werkt dan toch wel hihi

 12. Al mijn boekenleggers zijn versleten, het is sowieso tijd voor een nieuwe want stoppen met lezen zal niet gebeuren! Deze zijn echt super leuk! Ik lees ook het liefst in bed omdat ik dan ook het minst snelst ben afgeleid. Maar ik lees ook in de,zetel, wachtkamer, turnles/zwemles dochter, … Dit gaat wel trager, maar ik gebruik elke seconde die ik heb. ☺

 13. Ik lees altijd en overal! Op de bank,op bed,in de bus en zelfs op mijn werk in de pauzes!! Ik heb zelfs op een boekbinderij gewerkt,dus mijn liefde voor boeken en lezen is duidelijk! Ik zal ook nooit ezelsoren maken,maar gebruik van alles als boekenlegger zoals bv stukje papier van reklame folder. Deze mooie boekenlegger waag ik graag een kansje voor!!

 14. Ik lees ’s nachts op mijn bed!

 15. Bij mijn oma op zaterdagmiddag 🙂

 16. Ik ben een bingelezer. Soms wekenlang niet, en dan ineens een boek in een of twee dagen uit. Net 54 Minuten uitgelezen, in een dag. Heerlijk.

 17. Ik lees het meeste op de bank onder een warm dekentje met een tas thee (’s avonds, aangezien er meestal toch niets interessants is op tv) 🙂

 18. Wat een leuke winactie! Je kunt nooit genoeg boekenleggers hebben 🙂
  Waar ik het liefst lees is op de bank, kussen in je rug en lekker een dik boek.
  Op welk tijdstip lees ik het liefst: in de middag/avond dan ben ik actief. In de ochtend ben ik veel te moe en niet zo wakker 😉

 19. Nancy van Heck // 21 januari 2018 at 21:42 // Beantwoorden

  Ik lees graag onderweg wanneer ik naar een afspraak ben of op de bank heerlijk relax overdag even een momentje voor mezelf.

 20. Wat een schitterende boekenlegger!
  Ik lees het liefste op de bank. Kaarsjes aan, rustig muziekje, kopje thee… lekker ’s avonds al het donker is. Gezellig ♥

 21. Vera Van Den Eynde // 22 januari 2018 at 08:47 // Beantwoorden

  Hoi Sandra, wat leuk om terug een toffe winactie te doen. Ik zou heel graag zo een houten boekenlegger winnen. Om op je vraag te antwoorden: ik lees het meest en het liefst thrillers en dit meestal, toch wel voor de 90% doe ik dat s avonds in mijn bed voor het slapengaan.Ik val dan ook wel geregeld in slaap dat mijn man mij moet wakker maken om te zeggen dat ik mijn brilletje nog op heb en dat ik mijn ereader moet weg leggen. Ja voor het ogenblik ben ik druk bezig in de boeken van Sterre Carron en deze staan op mijn ereader. Voor de rest staan er nog wel zo’n 100 tal gewone boeken op mij te wachten hoor om gelezen te worden. Groetjes en hopelijk horen we snel wie de winnaars zijn.

 22. Ik lees het meeste thuis! En op de gekste momenten tussen de dagelijkse bezigheden door. En S’avonds

 23. Leuke actie, prachtige boekleggers!
  Ik lees het liefst in de ochtend, zittend in mijn relaxstoel. Als mijn man naar zijn werk gaat en de kinderen nog slapen, dat is mijn favoriete leesmoment

 24. Danielle de Hoed // 23 januari 2018 at 18:47 // Beantwoorden

  Via de Facebookpagina ben ik op jouw site terecht gekomen, superleuk zeg! Ik ben echt een boekenjunk. Ik hou van alle genres. Ben nu bezig in deel 7 van de Outlander reeks van Diana Gabaldon.,geweldige boeken, lekker dik ook! Mijn favoriete plek om te lezen is op bed, en ’s zomers lekker in de tuin.

 25. Suzanne Verheem // 24 januari 2018 at 12:45 // Beantwoorden

  Als ik een dag niet minimaal een paar bladzijden gelezen heb,is voor mij de dag niet compleet. Maakt niet uit wanneer

 26. ik lees wanneer ik tijd heb. smorgens smiddags.. of lekker savonds languit op de bank. dekentje er bij. lekker bakkie… en dan heerlijk lezen.. hondjes er naast..

 27. Miekske Dingens // 25 januari 2018 at 19:43 // Beantwoorden

  Ik lees dagelijks, misschien niet zo heel veel, maar meestal net voor het slapengaan in bed 🙂 Soms ook wel eens in een heerlijk warm bad.
  Ja en als je de momenten meetelt dat ik voorlees aan onze kapoen, zijn het er inderdaad wat meer hihi

 28. Ik heb boven een bibliotheek gemaakt waar een zeer comfortabel zeteltje en een zacht dekentje. Op zijn minst zit ik daar elke avond een uur voor het slapen gaan. Lekker wegduiken in een boek om ontspannen te kunnen gaan slapen.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


%d bloggers liken dit: