Armband van Lux & Luz

Hoor je mij klagen als blogger? Nee hoor, je hoort mij niet klagen 🙂  want wat een leuke producten krijg ik aangeboden om in de spotlight te zetten. Zo ook dit bijzonder fijne initiaal armbandje van Lux & Luz, ik draag het op onderstaande foto.

Ik kreeg dit armbandje thuisgestuurd in een prachtig duurzaam en ecologisch verantwoord maar vooral erg leuk sieradendoosje! Van te voren mocht ik op de site gaan kijken en kiezen welke kleur satijnen koord ik aan de armband wilde. Oei, de keuze is reuze… je kunt kiezen uit 60 verschillende kleurtjes. Het satijnen koord is 1 mm dik en dankzij de reuzehandige verschuifbare knoopjes past deze armband om iedere pols!

Daarna moest ik kiezen uit een initiaal en een lettertype welke op de 0,8 cm. (in diameter) disks met de hand wordt ingeslagen. Eén keer raden welke letter er op mijn disk staat? Yep, de S natuurlijk 🙂 De disks bestaan voor 100% uit gold filled materiaal. Dit betekent dat het niet zal verkleuren, afgeven en mensen met een allergie voor metaal dit sieraad zorgeloos kunnen dragen. Sterker nog: je kunt er zelfs mee douchen en zwemmen!

Gold filled? Ik ken wel gold plated… leg eens uit Lux & Luz?

Gold filled is vrij zeldzaam in Europa, het heeft dezelfde voordelen en levensduur als goud maar dan met een ander prijskaartje. Gold filled is namelijk een dikke laag goud gebonden om een ander metaal. Het is niet te vergelijken met gold plated. Bij gold plated sieraden wordt er namelijk een dun laagje goud over het metaal gespoten. Het is er niet aan vast gebonden zoals bij gold filled en het is heel weinig. Bij gold filled moet minimaal 1/20 van het totale sieraad goud zijn. Daarnaast is door het bindingsproces de dikke laag goud op een andere en betere manier gehecht aan het metaal. Vandaar dat je dus van dezelfde voordelen kunt genieten als van echt gouden sieraden maar met een fijner prijskaartje! Het is een echt, en heel fijn, alternatief voor als je op zoek bent naar sieraden die je leven lang mee gaan.

Duidelijk lijkt mij toch? Naast dit initiaal armbandje verkoopt Lux & Luz ook disks waar 2 initialen op kunnen of wat dacht je van die leuke pijl of bliksemschicht? Nog vetter: kies verschillende armbandjes met verschillende kleurtjes koord, kijk maar op deze foto ♥ ook biedt Lux & Lux ontzettend leuke kettingen en oorbellen aan, allemaal van gold filled materiaal! Mmm… binnenkort maar eens zo’n leuke armbandje met zo’n pijl scoren… wanneer ben ik ook alweer jarig?

Liefs Sandra

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


%d bloggers liken dit: