Biotherm – Blue Therapy Accelerated dagcrème

Afgelopen maand was ik weer in de testmodus, van hettestpanel.nl mocht ik de Blue Therapy Accelerated dagcrème testen. Heel naar ik weet het 😉

Eerst even meer over Biotherm:

Het merk Biotherm werd meer dan 50 jaar geleden geïntroduceerd. Het werd opgericht in 1952 en in 1970 overgenomen door de L’Oréal Groep, waar het sinds 1991 deel uitmaakt van de divisie Luxe Producten. Biotherm wordt op dit moment in 70 landen over de hele wereld verkocht. Biotherm voert sinds 1989 geen enkele dierproef meer uit voor het testen van haar cosmeticaproducten en ja, de producten worden ook dermatologisch getest!

Wat belooft Blue Therapy Accelerated?

De herstellende, zijdezachte crème Blue Therapy Accelerated, met zijn smeltende textuur, is verrijkt met Youth Algae™-extract (alaria esculenta). Bij het aanbrengen versmelt de zijdeachtige textuur van de herstellende crème Blue Therapy Accelerated op aangename wijze met de huid, waardoor hij onmiddellijk wordt opgenomen en de huid zichtbaar herstelt.

Yeah right… Youth Algae-extract, wat houdt dat in?

Youth Algae-extract (alaria esculenta) Deze alg, afkomstig uit de ijswateren van Groenland, bestaat uit een netwerk van elastische vezels, proteïnen en polysacchariden. Hij is elastisch en sterk genoeg om de herhaalde aanvallen van meer dan 8000 golven per dag te verdragen. Hij groeit tot tien centimeter per dag, dat is opvallend veel sneller dan andere soorten micro-algen.

Test:

Verpakking: De dagcrème zit een luxe blauwglazen pot met zilverkleurige plastic deksel. Het geheel ziet er luxe uit.
Textuur: de crème is wit en lobbig en dient er met de vinger uitgehaald te worden, hierdoor is de crème goed aan te brengen.
Geur: ik vind de geur een beetje weeïg, zou het dat algen-extract zijn?
Gebruik: na het aanbrengen trekt de crème zeer goed in en voel ik een zeer aangename frisheid. Ik krijg echt het gevoel dat mijn huid hierdoor goed gehydrateerd wordt.
Resultaat: mijn huid voelt zacht, soepel en zeer verzorgd en gehydrateerd aan. Of mijn rimpels nu echt vervagen of verdwijnen waag ik te betwijfelen maar ik voel mij zeer goed na het gebruik van de crème en dat straal ik zeker uit!

Kortom: ik vind deze crème echt een aanrader en ik ga zeker meer producten van Biotherm gebruiken!

Liefs Sandra

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


%d bloggers liken dit: