Celestial Seasonings Sleepytime

Iedereen heeft er wel eens last van… je ligt in bed en je kunt niet in slaap komen. Sterker nog je hebt een compleet elftal aan schaapkuddes voorbij zien komen, herkenbaar? Dan heb ik een goede tip voor je! Celestial Seasonings was het 1e theemerk met een nachtrust bevorderende theelijn en als sinds 1969 is de Original Sleepytime de meest verkochte slaapthee!

Waarom is het eigenlijk zo belangrijk dat je een goede nachtrust geniet? Eén keertje een nachtje slecht slapen kan natuurlijk niet zoveel kwaad maar uit onderzoek is gebleken dat 28% van de Nederlanders te maken heeft met slaapproblemen. Het is bewezen dat je een veel slechtere chauffeur bent als je slecht hebt geslapen. En wat dacht je van leren of op je werk en je hebt niet goed geslapen? Oh ja en het schijnt dat je dikker wordt van slaaptekort… dat alleen is al een reden om een extra kopje van deze thee te nemen, toch  en dan zal ik verder maar niet hebben over het grotere risico wat je loopt op hartproblemen, hoge bloeddruk en allemaal nog meer van dit soort akelige dingen… brrrr…

Tijd om deze thee met die pittige beertjes op het doosje te gaan testen. Welke kruiden bevat Sleepytime? Dit zijn pepermunt, kalmerende kamille, citroengras, lindebloesem, braamblad, oranjebloesem, meidoorn en rozenknop. Door deze kruiden ontspan je en je kunt er gerust 4 koppen thee van nemen en je valt als een blok beton in slaap… Heb je wat extra’s nodig om te kalmeren dan is er Sleepytime Extra met toegevoegde valeriaan! Ideaal voor examens of extra stressvolle periodes.

Celestial Seasonings focust zich op één doel: verrukkelijke, kwalitatief hoogstaande theevarianten op de markt brengen die zowel goed zijn voor consumenten als voor de wereld. Alles wordt gemaakt met liefde en respect voor mens en milieu. Dat uit zich ook in deze Sleepytime: met biologisch afbreekbare zakjes, zonder touwtje en nietje!

Eén keer raden wat ik nu ga doen? Juist een heerlijk kopje thee zetten, want naast het nachtrust bevorderen is deze thee ook gewoon lekker ♥

Liefs Sandra

2 Comments on Celestial Seasonings Sleepytime

  1. Ik ben gek op deze thee. Ik houd de aanbiedingen in de gaten want hij is wel aan de prijs, maar ik drink zelden alcohol of fris en dat is ook duur. Elke avond drink ik een pot avondthee leeg.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


%d bloggers liken dit: