Zeg…. hoe doe jij dat nou? Prijzen winnen?

De afgelopen jaren heb ik zeer regelmatig de kreten gehoord zoals: “Natuuuuuuuurlijk, jij weer!” of “Het zal ook wel weer niet…. Ik win nooit wat”… mijn hobby is namelijk prijsvragen invullen. Het ligt momenteel door gebrek aan tijd een beetje in het slop maar als het even kan dan vul ik nog regelmatig een prijsvraagje in…. and guess what… daar win ik nog steeds regelmatig prijzen mee!

Wil je mijn geheim weten? Echt? Niet teleurgesteld zijn hoor 🙂 Het geval wil namelijk dat als je niets invult je ook niets wint. Zo simpel is! En dan niet denken dat je met 5x wat invullen de postbodes en pakjesmannen in rijen van 5 bij je voor de deur liggen…. Neeeeeeeeeeee, zo werkt het niet! Elke dag, IK HERHAAL: ELKE DAG, vulde ik 20 en sommige wel 30 prijsvragen in. De eerste paar weken merk je daar nog niets van, maar op een gegeven moment dan beginnen de prijzen binnen te stromen. Dvd’s, veel, heel veel boeken (helemaal aan mij besteed!), premières van films, musicals, weekendjes weg, concerten, cd’s, sauna-arrangementen, luchtjes, bioscoopkaartjes, een appelboom, een televisie en zelfs een keer een w.c.-bril!

Hoe kom je erbij, zal je je misschien afvragen… wat eerst nog een leuke hobby was werd tijdens onze schuldsanering een soort van redding. Mijn kinderen dachten dat het normaal was dat er bij een film altijd de cast aanwezig was en dat je popcorn, drinken en goodiebag kreeg. Ook kon ik hen regelmatig verrassen met de laatste Dvd’s of cd’s van de bekendste artiesten en heb ik mijn 2 meiden ooit nog eens omgetoverd tot echt prinsessen in het Amstel-hotel. Hierdoor zijn zij in deze pittige periode nooit iets tekort gekomen. Ook won ik regelmatig prijzen waar wij als familie niets mee konden en die gingen/gaan in de “kadootjeskast”. Zo heb ik voor heel veel gelegenheden leuke kadootjes klaar liggen om niet met lege handen aan te komen, mooi bedacht toch? En wat ik doe met grote prijzen waar ik niets mee kan? Tja, en bijvoorbeeld een droogmolen die ik echt nergens kan plaatsen die gooi ik lekker op Marktplaats en zo maak ik niet alleen de koper blij met een spliksplinternieuw product voor een schappelijke prijs maar vul ik zelf ook lekker de knip 🙂

Ja maarrrrrrrrrrrr… krijg je dan niet allemaal spam enzo in de je mail? Dat is de standaardvraag die volgt als ik een beetje globy uitleg hoe ik het doe. Uiteraard krijg je van veel bedrijven nieuwsbrieven in je mailbox, per saldo gebruiken zij toch zo’n prijsvraag om mensen te lokken (nu ik zelf een website heb, begrijp ik dit nog meer…), maar die is natuurlijk met 1 druk op de knop verdwenen uit je mailbox, toch? Dan daarbij, er staan regelmatig leuke acties in zo’n mail die op geen enkele site staan (chips, nu vertel ik toch meer dan de bedoeling is…) en ik heb al zeer regelmatig hiermee prijzen mee vergaard.

Laatste tip van deze doorgewinterde prijsvraaginvuller: kijk goed als mee doet voor bijvoorbeeld theaterkaartjes of het theater niet helemaal aan de andere kant van het land is en of je wel op die datum kunt. Filmpremièrekaarten is ook zoiets, ik heb wel eens in een zaal gezeten waar de helft gewoon niet op kwam dagen, ik zeg: onbeskoft! Doe dan gewoon lekker niet mee of maak er bijvoorbeeld je vriendin of je buurman blij mee! Uit ervaring weet ik dat die dat heel erg waarderen 😉

Succes, liefs Sandra

12 Comments on Zeg…. hoe doe jij dat nou? Prijzen winnen?

 1. Zo herkenbaar dit verhaal. Had je die droogmolen trouwens bij bol.com gewonnen (ik wel, haha). Verschil is dat ik aan nog veel meer winacties meedoe en ja, ik win wel regelmatig iets. (Elke week wel eigenlijk.) Maar het is toch niet zo/n succesverhaal als dat van jou geloof ik. Inderdaad: het begint met meedoen, anders win je sowieso niks.

  • Ahhhh ja, inderdaad die droogmolen bij BOL, paste helemaal nergens 🙂 ik lig nu ook een beetje droog hoor met de prijzen omdat ik wat drukker ben dus minder tijd heb voor de prijsvragen 🙂

 2. Yes, geweldig en zo waar. De aanhouder wint en wat jij schrijft niet teleurgesteld zijn. En de tip die ik geef is meedoen, invullen en vergeten… en niet aantrekken van mensen die jaloers zijn, je vrienden ook op Facebook vinden het super. Wat mij altijd bij blijft zijn de gewonnen Nikes voor je dochter ha.

 3. Ik kijk altijd goed uit met welke acties ik mee doe.Vind ik ze leuk ? Maar voor boeken doe ik echt heel vaak mee….af en toe win ik wel eens..zou vaker mogen zijn want ik ben een lettervreter.Maar een mens kan niet alles hebben,he.En ik was laatst dolgelukkig toen ik de mooie boekenlegger mocht ontvangen.Nogmaals bedankt.Groetjes Binta

 4. Anbette overvoorde // 12 februari 2018 at 19:37 // Beantwoorden

  Wat een heerlijk stukje beste Sandra. Ik dacht ik de enige was die zoiets leuk vind. Geweldig. En vooral “doorgaan”.. Heerlijk! ❤️

 5. ik ben ook zo’n prijsvragen invuller en ook ik val regelmatig in de prijzen. idd. altijd maar het “commentaar” jij wint altijd. zo heb ik ook al heel wat mooie prijzen gewonnen. zoals vele DVD’s, boeken, bioscoopkaartjes pretparkkaartjes. enkele grote prijzen zoals de Xbox 360 met race stuur en Forza, samsung Galaxy, kipling kofferset, babyliss pakket en nog veel meer. gewoon altijd weer een verrassing als de postbode is geweest.

 6. hahaha nog zo iemand haha ik doe dit ook al ruim 8 jaar! elke dag ben ik er wel ff mee bezig! pfff maar zo leuk! reisjes, cds, dvds, concertkaartjes, bedden, tuinsets, kinderkeuken, speelgoed en vooral bioskoopkaartjes hahaha

  I love it!!!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


%d bloggers liken dit: