Hangt er seks in de lucht?

Het blijft een dingetje, dat gemiddelde van hoeveel keer seks heb je per week? Ik kom het in elk tijdschrift tegen en volgens de “statistieken” gaat de gemiddelde Nederlander 1 á 2 keer per week van bil… Nu ben ik een oer-Hollandse gezonde vrouw en er is zeker niets mis met mijn libido maar damned het is een uitdaging… Binnen 2 jaar tijd zijn wij gezegend met 3 prachtige kinderen, ieder weldenkend mens kan bedenken dat na een dag getuttel met 3 van die baby’s/peuters of zelfs kleuters mijn hoofd echt niet staat enige vorm van lichamelijk contact in de uren dat zij op bed liggen. Uitgewoond ben je na al dat gezorg, het verzinnen en vergeet vooral niet het binnenkrijgen van alweer een gezonde hap, het aanbieden van een beetje cultureel erfgoed in de vorm van Ernst, Bobbie en de rest en oh ja, is het niet enig: lekker samen fröbelen met je kind?

Stom, stom, stom zeg ik nu, mijn kinderen sliepen als 3 blokjes beton, ik had zeker de halve Kama Sutra kunnen uitproberen in de middagslaapjes of avonduren en er had geen kind naar gekraaid!

Nee, dan anno nu, het zijn nu 3 tieners, ik weet niet hoe er bij de andere tienergezinnen aan toegaat maar die van mij zijn net 3 vleermuizen, niet in bed te rammen (en ’s morgens er niet uit maar dat is weer een heel ander verhaal), en als ze er dan eindelijk in liggen dan wordt de halve bibliotheek verslonden. Mijn ♥ is overdag aan het werk dus mochten we enige intentie vertonen richting “de daad” dan zijn wij toch aangewezen op de avonduren maar ja daar vliegen die 3 vleermuisjes in de rondte en op een of andere manier zijn die uitgerust met een sonar om ons, de ouders, vooral geen tijd met elkaar te gunnen. En jakkkkkkkk, helemaal geen seks want dat doen ouders toch niet?

© Copyright foto Butz.2013

3 Comments on Hangt er seks in de lucht?

  1. Hahaha geweldig geschreven! Is inderdaad een bijna onmogelijke opgave. Misschien Netflix aanschaffen en ze een goede serie voorzetten, dan zijn ze even zoet 😉

  2. Dennis de kamper // 25 april 2016 at 19:18 // Beantwoorden

    Misschien een idee om de deurklink te demonteren aan de binnenkant van de kinderkamers? Lijkt mij een fantastische oplossing. Mooi verhaal sandra. Hier in huis ook herkenbaar.

  3. Wil Hartgens // 7 maart 2018 at 09:18 // Beantwoorden

    Heel herkenbaar!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


%d bloggers liken dit: