2 jaar MeerdanSandra

Vandaag 1 april, en dat is geen grap, bestaat MeerdanSandra al weer 2 jaar. Als een goed voorbereide blogger had ik natuurlijk minimaal een actie moeten voorbereiden, oepsie… ik ben niet zo van de jubilea en ik was deze eigenlijk straal vergeten 🙂 als schrale troost maar een gezellige zondagochtend in combinatie met de Pasen-blog.

Twee jaar terug ben ik MeerdanSandra begonnen omdat ik her en der, lees andere websites, blogs en recensies van mijn hand plaatste en dat naar meer begon te smaken. Vol goede moed en met behulp van mijn vaste bloggers Jetske, Jaap, Natasja en Coenraad ben ik gewoon lekker begonnen. Schrijven over dingen die mij bezig houden en over mensen die ik in het zonnetje wil zetten of die een indrukwekkend verhaal hebben. In mijn jeugdig verleden had ik journalistieke inspiraties welke een stille dood zijn gestorven en nu, nu kon ik helemaal los!

Naast mijn serieuze blogs over bv. onze schuldsanering of de problematiek waar ik tegen aan loop m.b.t. het autisme bij onze zoon Antonio mag ik ook graag gekke blogs over mijn saunabezoek of kippig zijn plaatsen. Ook kan ik lekker mijn ongenoegen spuien over mijn eeuwig klussende buurman of de irritant kletsende concertbezoekers. Kortom mijn hele ziel en zaligheid kan ik kwijt op MeerdanSandra.

Eén van mijn grote hobby’s is lezen en afgelopen 2 jaar heb ik een hele gezellige groep boekenbloggers en – liefhebbers leren kennen en kreeg ik steeds meer vertrouwen van de uitgeverijen om boeken te mogen recenseren. Dit hield ook in dat ik regelmatig een of meerdere boeken mocht verloten of mocht aanschuiven bij een “miet & griet” met een schrijver/schrijfster. Nog gaver, mijn quote staat zelfs op diverse boeken, juist dat zijn de krenten in de pap in boekbloggend Nederland, ik hou ervan ♥

In de loop van 2016 was ik wel door mijn gehele voorraad familierecepten heen en heb ik heuse foodblogger weten te “strikken”. Elke week plaats ik een overheerlijk, water in mond-lopend, recept van Hanneke van Culinea op MeerdanSandra. Zo ruk ik ook regelmatig familie en goede vrienden van stal om muziekrecensies/herinneringen te maken en James Hond te laten rondreizen all over the world, de site heet natuurlijk niet voor niets MeerdanSandra 😉

Lieve lezer, volger, vriend of familie, nemen jullie vandaag een goed glas wijn, bier of andersoortige nattigheid om het heugelijke feit dat MeerdanSandra 2 jaar bestaat te vieren dan ga ik vooral door met leuke mensen ontmoeten en boeken lezen en recenseren om vooral heel veel mooie blogs voor jullie schrijven!

Liefs Sandra

8 Comments on 2 jaar MeerdanSandra

  1. Tanneke Burggraaff // 1 april 2018 at 20:39 // Beantwoorden

    Hoi Sandra, van harte gefeliciteerd met je 2-jarige blog. Iedere keer weer gezellig om te lezen. Ga vooral zo door. Enne….ik neem er een glaasje op hoor!

  2. Gradie Bicker // 2 april 2018 at 22:00 // Beantwoorden

    Ik heb er ook een glaasje op genomen, succes en hopelijk nog meer snel klaar recepten, daar hou ik van, liefs Gradie

  3. Hoi lieve skat, van harte gefeliciteerd met je jubileum! Beetje late reactie, hihi, maar ik wil wel ff kwijt dat ik enorm trots op je ben; naast je gezin, werk et cetera ook nog een blog bijhouden, petje af! Geniet altijd zeer van je leuke, creatieve, grappige én informatieve stukjes. Ga zo door! Liefs van mij XX

  4. Oh ja, Arjen en ik zitten nu aan de borrel om op jou te proosten, haha. Chears!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


%d bloggers liken dit: