Awakening eye cream met aloë vera

Aloë Vera… al zo’n zesduizend jaar geleden vonden de Egyptenaren de geneeskrachtige werking van de plant en noemden het “de plant van de onsterfelijkheid”. Vandaag de dag is er niet veel veranderd. Aloë vera wordt nog steeds gebruikt als medisch hulpmiddel, o.a. voor de heling van wondjes, bij diabetes, huidaandoeningen, astma, epilepsie en als laxeermiddel. Ook zouden de blaadjes van de Aloë vera-plant – die de genezende stoffen bevatten – bij brandwonden en psoriasis kunnen helpen.

Forever Living Products is wereldwijd de grootste teler, producent en distribiteur van aloë vera producten. De producten kunnen via party’s of een distributeur worden aangekocht. Zij voorzien in aloë vera dranken (gut, nooit geweten dat je aloë vera ook kon drinken!), Forever F.I.T. programma, huidverzorgingsproducten en persoonlijke verzorgingsproducten met aloë vera. Je kunt het zo gek niet bedenken, ik noem tandpasta met aloë vera, of Forever voorziet hierin!

Van Forever Living heb ik de “Awakening Eye Cream” uitgeprobeerd. Waar ik altijd benieuwd naar ben… wat belooft het product?

De unieke formule van awakening eye cream laat de huid rond de ogen er steviger uitzien en helpt de zichtbaarheid van kringen en wallen te verminderen. Awakening eye cream combineert aloë vera met andere milde ingrediënten. Zo wordt de tere huid rond de ogen optimaal beschermd. Peptiden zijn gebruikt om de huid er gladder uit te laten zien. Collageen bevordert de hydratatie en stevigheid van de huid. Het unieke ingrediënt Butylene glycol hydrateert terwijl Albizia Julibrissin Bark Extract beschermend en activerend werkt. Profiteer dagelijks van deze sterke formule; de ideale aanvulling op je gebruikelijke huidverzorging. Awakening eye cream geeft je elke dag opnieuw een uitgeruste, frisse uitstraling.

Yeahhhh right en dan nu in normaal Nederlands 😉

Wat is Butylene glycol? Butylene Glycol is een chemisch geproduceerd oplosmiddel, dat vochtbindend werkt. Door Butylene Glycol kan de huid vocht beter vasthouden en ziet er daardoor gevulder en gladder uit. En wat is Albizia Julibrissin Bark Extract? Dit extract is beter bekend onder de naam mimosa!

Duidelijk…. en dan nu door naar de test!

Test:
De crème zit een bijzonder goed te doseren tubetje, is wit van kleur en zo goed als reukloos. Bij het opbrengen merk je al hoe verzorgend het product is. Zelfs mijn vingertoppen zijn daarna zacht! Het product doet gelijk zijn werk. Ik voel een licht schrijnend gevoel, welke maar heel even duurt en daarna over is. De crème heeft eventjes de tijd nodig om goed ingetrokken te raken en mijn huid voelt daarna zacht aan. Ik heb het idee dat het beetje vocht wat in mijn “wal” zat zo zoetjes aan begint weg te trekken.

Persoonlijk geloof ik niet in wondermiddel die wallen compleet laten verdwijnen, waar ik wel in geloof is dat je door goede verzorging van de huid en je hierdoor prettig voelen dit ook uitstraalt. Kortom: mission accomplished!

Liefs Sandra

Mocht je interesse hebben om deze producten te kopen of wil je zelf ook een zakcentje bij verdienen om als distributeur op te treden? Dat kan via deze link!

2 Comments on Awakening eye cream met aloë vera

  1. Volgens mij is Forever Living zo’n piramide-verkoop-organisatie en betaal je er vrij veel geld voor.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


%d bloggers liken dit: