Knopen…

Het is weer eens zover, ik kan niet op of neer van de rugpijn, de hele boel zit weer vast! Ik heb weer eens een heel breiwerk aan spierknopen opgespaard. Verkeerde houding zegt mijn fysio en stress… Ja hoor, dat van die houding kan ik me nog enigszins voorstellen: achter de computer of onderuit hangend op de bank die niet meer zo lekker zit. Daar zou ik best wat aan kunnen doen… op naar Prominent 🙂

Die stress is een heel ander verhaal, ik vind mijzelf altijd best een stabiel mens maar die knopen spreken toch voor zich…Wandelen is dan het advies! Nu kan ik best redelijk uit de voeten op mijn orthopeden maar om daar nu stukken op te gaan wandelen is weer een heel ander verhaal en in mijn uppie wandelen trekt mij nu ook niet echt. Een hond nemen was ook nog een optie, nou nee… ik hou van dieren maar op een flat… dat vind ik zielig!

Ontspannen dan… dat is nog een dingetje… dit was al nooit mijn sterkste punt en ik heb nog steeds niet het aan- en uitknopje gevonden, laat staan dat ik het kan resetten. Alles over je schouder gooien en je nergens iets van aantrekken dat zou het beste zijn maar dat moet je wel kunnen. Teleurstellingen horen nu eenmaal bij het leven, dat weet ik als geen ander, maar de ene keer valt dat beter te hanteren dan de andere keer. Soms wandelt er ook zomaar iets of iemand met schoenen aan over je ziel of doen de mensen iets wat je totaal niet aan ziet komen .

Maar er zijn altijd ergere dingen in het leven en misschien ga ik het nog eens leren en zien jullie mij in lotushouding en totaal zen hier in het park zitten…

Liefs Jetske

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


%d bloggers liken dit: