Shoppen bij Dekbed-discounter

Veertien is mijn jongste dochter Nina nu en het roze behang, de roze dekbedovertrekken en de kudde knuffels zijn al een tijdje uit beeld. Ook haar bloemetjeslamp en een lamp met glittersteentje zijn haar kamer uitgebonjourd. Zij gaat nu helemaal voor de industriële look en daar horen natuurlijk ook de zeer populaire gepoedercoate lampen bij, die konden de ballotagecommissie van Nina wel door. Dat was het begin van de make-over van een meisjeskamer naar een stoere tienerkamer.

Haar dekbedovertrekken waren nog wat vlekkerig, tot vorig jaar had zij van ons de vrijheid gekregen om lekker te tekenen en te schilderen op de muur. Daar heeft zij heel veel gebruik van gemaakt en natuurlijk kledderde zij wel eens met verf op haar dekbedovertrek welke er lastig in de was uit te krijgen zijn. Vorig jaar jaar was zij haar drukke volgeschilderde en getekende muur zat en hebben wij deze weer in steriel wit omgetoverd.

Nu haar dekbedovertrekken nog, zij was dan ook zeer in haar nopjes toen ik voor MeerdanSandra een aanbod van de Dekbed-discounter kreeg om een dekbedovertrek te testen. Haar broer Antonio had ook al eens een prachtig Star Wars-dekbedovertrek mogen testen en nu kon zij zich uitleven in deze zeer goed gevulde webshop. Haar keuze viel op het prachtige dekbedovertrek Landscape, met prachtige ruiten en daarin een print van bossen. Na het bestellen werd de overtrek vlot bezorgd en bleek dat zij een zeer goede keus had gemaakt. Deze overtrek past prachtig bij haar nieuwe kamer! Mission accomplished!

Boxspring

Wist je trouwens dat je bij de Dekbed-discounter ook een boxspring kan kopen? Nee, ik ook niet! Zij zijn er in alle soorten en maten en elke prijsklasse. Je kunt er zelfs eentje leasen! De boxspring zorgt voor een heerlijk comfortabel bed dat bovendien een prachtige uitstraling heeft. Het bed bestaat uit een matrasbodem, een matras voor het comfort en een topmatras waar je uiteindelijk op slaapt. Die combinatie van drie matrassen zorgt voor een uitgebreid comfort en helpt je lichaam bovendien de ondersteuning te bieden die het nodig heeft.

Het is dat Nina niet zo’n hele grote kamer heeft, maar anders dan wist zij het wel 🙂 zij is bijna klaar met haar kamer te restylen, nu alleen de rode muur op links nog muisgrijs schilderen (pot muurverf staat al een half jaar klaar in de kast) en dan kunnen wij dit project ook afvinken!

Liefs Sandra

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


%d bloggers liken dit: