Wereldkaart aan de muur + ACTIE (afgelopen)

Met enthousiasme grabbel ik in de vlaggetjesprikkers, geel en groen voor de bezochte landen en blauwe voor de landen/steden die nog op onze reis-bucketlijst staan, hebben mijn oudste dochter Chiara en ik bedacht. Wij zitten op onze knieën op de bank voor een wereldkaart van kurk, welke boven onze bank hangt, een echte eyecatcher is het!

Het is even goed nadenken maar Europa is al snel bezaaid met gele en groene prikkertjes met een uitschieter naar Thailand en Australië, daar zijn Marco en ik namelijk is onze pre-kinder-periode al eens geweest. Twee prachtige reizen om nooit meer te vergeten ♥ het reislustige gen is aan mijn 2 dochters Chiara en Nina zeker niet voorbij gegaan want zij zijn los van elkaar al samen met oma naar Georgië geweest. Dus hoppetee…. een prikker op Tbilisi!

Ook Antonio is gek van wereldkaarten, op zijn eigen kamer heeft hij zelfs behang met een wereldkaart en hij is ook erg in zijn nopjes met deze prachtige kaart bij ons boven de bank. Reislustig is hij absoluut niet, integendeel, maar over elk land heeft hij wel een interessant weetje, wij noemen het funfacts met Antonio.

“Hoe oud was ik toen wij naar Tenerife zijn geweest?” vraagt Chiara. “Tien maanden” en ja hoor, ook daar gaat een prikker in! Als wij klaar zijn met de bezochte landen, gaat zij fanatiek aan de gang met haar bucketlijst: New York, IJsland, Hawaï…. “waar wil jij nog heen mam?” Ik zet een blauwe prikker in Nieuw Zeeland, Canada en Zuid-Afrika. Dromen houden mag, toch? Ik zou trouwens al blij zijn als ik in Londen en Barcelona een prikker mag zetten want deze steden zou ik ook graag nog eens willen bezoeken 😉 mijn ogen uitkijken bij Harrods en ronddraaien in het London Eye of tapas eten en Camp Nou bezoeken in Barcelona… zucht… blijven sparen dus! Dit jaar nemen wij onze 3 pubers mee naar het Noorden van Italië, we hebben een huis gehuurd midden in de Dolomieten. Heerlijk cultuur snuiven, lekker eten, familie bezoeken met afgewisseld een frisse duik, wij hebben er nu al zin in!

Liefs Sandra

ACTIE: Het bedrijf wat deze gave kaart levert komt uit de big happy familie van foto op doek en consorten. Guess what, MeerdanSandra mag van Wereldkaarten.nl een tegoed van 50 euro verloten. Buiten de kurken variant hebben zij kaarten in alle soorten en maten, denk aan canvas, hout, aluminium, plexiglas. Je kunt het zo gek niet bedenken!

Wat moet je hier voor doen? Like de Facebookpagina van MeerdanSandra en laat een reactie hieronder achter op de vraag: Naar welk land zou jij nog heel graag willen en waarom?

Bij het invullen van je mailadres wordt je automatisch lid van de nieuwsbrief van MeerdanSandra, je kunt dit te allen tijde weer opzeggen. Deze actie duurt t/m 13 juli 2018 daarna krijgt de winnaar persoonlijk bericht (dus laat een geldig mailadres achter!) en zal op Facebook worden vermeld.

We hebben een winnaar: Kim Luik! Gefeliciteerd en heel veel plezier met je prijs.

23 Comments on Wereldkaart aan de muur + ACTIE (afgelopen)

 1. Hoi San, kan je ook meedoen zonder facebook of loopt deze actie dit keer alleen via Facebook? Groet Pien

 2. Waar zou ik nog een meer naar toe willen? Mmmhhh. Overal! Haha… Maar bovenaan staat denk ik wel Zuid-Afrika. En naar Costa Rica!

 3. Wauw wat een gave wereldkaart zo op kurk, zoiets zou ik graag wel willen winnen!
  Ik zou heel graag nog naar Australië willen gaan,omdat het gewoon een geweldig mooi land schijnt te wezen (van wat ik allemaal gehoord en gezien heb van anderen).

 4. Binta Colson // 3 juli 2018 at 09:49 // Beantwoorden

  Waar zou ik heen willen…de keus is niet moeilijk.Naar Marokko omdat ik verliefd geworden ben op Marrakech.Al die mooie mozaïek tegels,de paleizen,de Koutoubia moskee, de mooie tuin van Y.S.L.Hoe vaak ik er ook al geweest ben, steeds ontdek ik er weer een nieuw plekje.

 5. Anouk van Manen // 3 juli 2018 at 09:53 // Beantwoorden

  Wij willen nog heeeeel graag een keer naar Thailand maar dan nu met de kids

 6. Ik zou nog een keertje naar Engeland willen
  Staat nog steeds op mijn verlanglijstje

 7. Bianca van het Kaar- Kaal // 3 juli 2018 at 11:06 // Beantwoorden

  Ik wil heeel graag naar Amerika. En waarom? Tja, waarom niet? Daar valt zoveel te zien en te beleven! Dat ” grote machtige ” land. Zal het er in werkelijkheid net zo uitzien als in mijn hoofd? Ooit kom ik erachter….

 8. Barbara Nillesen // 3 juli 2018 at 11:08 // Beantwoorden

  Leuke blog weer San . Maar waar ik toch nog wel eens graag naar toe wil met Henk is toch wel Thailand. Vooral vanwege het verleden en dan met een bezoek aan de begraafplaats waar zijn opa ligt. Ach ja, ooit (pensioen )

 9. Ans Schepers // 3 juli 2018 at 12:47 // Beantwoorden

  Gaaf ik doe mee, ik heb vorig jaar voor het eerst gevlogen ( Praag) en ga in september naar London. Op mijn lijstje staan zeker nog meerdere plaatsen zoals de big 5 zien in Afrika

 10. Moeilijke vraag: waar zou ik nog heen willen en waarom… Ik denk naar heel veel landen in Europa (iets met achterstand vanwege 13 jaar in de tropen wonen 😉 Hoog op de lijst staan Griekenland (vanwege het eten en het blauwe water) en Kroatie (ooit als kind geweest en was indrukwekkend)

 11. Ik zou nog heel graag naar Chili en Argentinië willen. En dan het langst verblijven in Patagonie. En absoluut nog een keer naar Tanzania.
  En nu maar hopen dat dromen echt uitkomen!!!

 12. Waaah wat gaaaaf!

  Ik zou graag nog een keer naar China willen, nja eigenlijk wil ik overal tegelijk zijn, maar China staat hoog op mijn reislijstje. China lijkt mij heel erg leuk om een keer naar toe te gaan aangezien de inwoners van China met (bijna) ze alle naar ons komen, maar wat hebben hun voor moois allemaal in hun land? Tijd om mijn reispunaise neer te zetten in zo’n gaaf bord !

 13. Esther Bourquin-Dral // 3 juli 2018 at 20:25 // Beantwoorden

  Ik zou heel graag met mijn naar Amerika willen. Eerst nog maar even flink doorsparen en dromen…..

 14. Sophia Grootjans // 3 juli 2018 at 21:46 // Beantwoorden

  Ik zou graag nog eens terug naar Ijsland willen aan om mijn man te laten zien wat een prachtig land dit is.

 15. Oooooh gaaf, lijkt me echt leuk om aan de muur te hebben. Volgende op ons lijstje is Noorwegen, lekker rustig en prachtige natuur!!

 16. Ann Janssens // 4 juli 2018 at 06:39 // Beantwoorden

  Ben ondertussen al een paar keer in de UK geweest, heb mijn hart daar verloren, en nu prijkt Schotland helemaal bovenaan op mijn lijstje.

 17. Prachtige wereldkaart! Ik ben in aardig wat landen geweest…maar dan nog blijft er een wereld aan landen over voor mij om te ontdekken!

 18. Ik wil graag eens naar Noorwegen want: de mooiste fjorden ter wereld,unieke uitkijkpunten, verzse zalm, ultieme stilte, hoogvlaktes met rendieren, midzomernachtzon en de noordkaap natuurlijk.

 19. Naar New York voor het overdadige, naar Ierland voor de whiskey, naar Japan voor het eten of een cruise met veel buffetten en landen.

 20. Naar Peru omdat het me prachtig lijkt!

 21. Een vakantiereis naar Amerika, het land van ongekende mogelijkheden en dan ook bij familie en vrienden op bezoek. Ik stoor me dan even niet aan Trump, het is tenslotte vakantie, tijd van relaxen en me niet druk maken. Ik neem graag James Hond als gezellig gezelschap mee op reis en zet een pin bij elke plek op de landkaart van de VS die we bezoeken.
  Maar ik zou ook al blij zijn met zo’n landkaart van wereldkaarten.nl om bij elk land waar ik nog heen wil (en dat zijn er nog al wat) een pin te kunnen zetten en daarbij weg te dromen. Sommige dromen zijn geen bedrog.

 22. Henriette Esselink // 10 juli 2018 at 21:45 // Beantwoorden

  Australië, geen land, gewoon gelijk een heel werelddeel! En in het vliegtuig alvast veel tijd om te lezen (eareader mee!). Maar gewoon met mijn oude caravan op een mooi plekje in ons eigen land ben ik ook tevreden hoor.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


%d bloggers liken dit: