Zeven perfecte dagen – Rosie Walsh

Ruim een week voordat het Best of Romance-event plaats zou vinden, kreeg elke deelnemer het boek “Zeven perfecte dagen” van Rosie Walsh in de brievenbus. Tijdens het event zou er een quiz zijn over dit boek, ik ben het natuurlijk als een speer gaan lezen. Rosie Walsh woont met haar man en kind in Bristol en “Zeven perfecte dagen” is haar debuut, waar gaat het over?

Zeven perfecte dagen. En toen verdween hij. Een liefdesverhaal met een geheim in het hart.

Stel je voor dat je een man ontmoet, een geweldige man, en zeven dagen met hem doorbrengt. Aan het einde van deze week ben je er zeker van: dit is hem, de Grote Liefde. En hij denkt hetzelfde. Er is geen twijfel mogelijk.

Dan gaat hij op reis en belooft je dat hij zal bellen, nog vanaf het vliegveld. Maar hij belt niet. Hij laat niets horen. Je vrienden zeggen dat je hem moet vergeten, maar je weet dat ze ongelijk hebben. Er moet iets gebeurd zijn, er moet een reden zijn voor zijn stilte, voor zijn verdwijning.

En stel je nu eens voor dat je gelijk hebt. Er is een reden, maar die kun je niet veranderen. Want die reden, dat ben jij…

Recensie:
Waarom belt Eddie Sarah niet meer na zeven perfecte dagen? Zeven dagen waarin blijkt dat zij elkaars grote liefde zijn. Het verhaal wordt afwisselend in het heden en verleden vertelt en wordt voorzichtig opgebouwd. Sarah kan niet geloven dat Eddie haar heeft laten zitten en maakt zich zorgen. Zij probeert via alle mogelijke kanalen contact te zoeken met Eddie. Naast het liefdesverhaal en de zoektocht naar Eddie krijg je een kijkje in het verleden van Sarah. De vrienden van Sarah onderbouwen dit verleden en vervullen een grote rol in het heden van Sarah. De uiteindelijke ontknoping blijkt overweldigend, heftig en zeer emotioneel te zijn en had ik compleet niet aan zien komen. Schrijfster Rosie Walsh weet van een “gewoon” liefdesverhaal een intense beleving te maken die zijn weerga niet kent, een debuut om van te dromen ♥

5***** door recensent Sandra Raino

Auteur: Rosie Walsh – Uitgeverij: Boekerij – 329 pagina’s – Verschenen: juni 2018 – ISBN:  978902258239

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


%d bloggers liken dit: