Forever Young Festival 2018

De datum voor het Forever Young Festival 2018 stond al een jaar in onze agenda, vorig jaar was ook zo leuk dus we wilden weer. Toen zag ik het voorbij komen op Facebook en begon het nog meer te leven. Samen met Jos mijn vriendin gelijk kaarten besteld en dan lijkt het nog ver weg maar ineens is het 22 augustus. Ik zat er eerst nog tegenaan te hikken, als het maar niet zo heet is, rare buik, niet fit… al het geneuzel kwam langs… maar om half 11 stond Jos met haar superkarretje voor de deur en gingen wij richting Almere. Makkelijk te vinden, plenty parkeer garages, veel minder duur dan hier in de buurt, en wat is Almere mooi groen viel ons op… niks mis mee.

Eerst nog even een bakkie en een happie op een terras tegenover het Festivalterrein want we hadden kaarten voor “uitslapers” dus we mochten er om 1 uur in. Toen zijn we los gegaan, eerst in de “rups” die we ons allemaal nog herinneren uit onze jeugd, met een vriendje erin en kussen onder de kap en ving je de kwast dan mocht je nog een rondje extra. Nu zaten we er samen klem in, compleet vacuüm, de kap half op ons hoofd maar vreselijk gelachen. Daarna het reuzenrad (deed het bijna in mijn broek maar ben gegaan) en varen, in een sloep en daarna met nog 4 anderen in de reddingsboot… hard en snel dansend over het water.

Heerlijke muziek om ons heen en wat een mogelijkheden om leuke dingen te doen, ook als je veel beperkingen hebt. Al die vrijwilligers die voor iedereen klaar stonden en alle tijd voor je namen, een foto, zit u goed, geef mij maar een hand, zal ik u even insmeren? Soms tilden ze de mensen gewoon ergens in. Jos en ik hebben onze zegeningen geteld als je zo om je heen keek! Ook heb ik leuke orthopeden bekeken aan de voeten van verschillende festivalgangers, nieuwe ideetjes. Aan het eind van de middag zijn we weer op hetzelfde terras neergestreken als in de ochtend om nog wat te eten. Naast ons een tafel met 4 dames… ook uit de Zaan, daar hebben we ook nog mee gelachen. Zeer voldaan zijn we huiswaarts gekeerd en zo gek we hebben geen seconde last gehad van onze buik, warmte of wat dan ook. De aspirine, inlegkruizen, schone onderbroeken konden in de tas blijven, natuurlijk waren we moe en hadden hete voeten en dorst maar we waren voornamelijk blij en voldaan… tot volgend jaar hopen we!

Jetske

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


%d bloggers liken dit: