Boer zoekt vrouw 2018 – de brieven

In navolging van Boer zoekt Vrouw 2017 zal ik jullie dit seizoen ook weer voorzien van mijn sappige commentaar! Dit is zo’n programma die zich daar uitermate goed voor leent, ik zat mij er op zondagmiddag al helemaal op te verkneuteren 😉

In deze aflevering gaat Yvonne bij alle boeren en boerinnen langs om hen de brieven/mails en andersoortige reacties langs te brengen. De brievenschrijvers halen steeds meer fratsen uit de kast om toch op een of andere manier op te vallen.

Als eerste kwam Yvonne bij geitenboerin Saskia het terrein op gereden. Deze goedlachse geitenboerin kreeg spontaan een opvlieger als er tussen haar 9 brieven zich een man met een enorme snor zich verschuilt. Gelukkig stuurde snorremans 2 heerlijke geitenkaasje mee, welke de harten van Saskia en haar vriendinnen onmiddellijk deed smelten. Saskia gaat niet door naar de speeddates maar gaat nu op zoek naar de man achter de snor!

De vrolijke 28-jarige krullenbol Wim heeft 333 damesharten laten smelten. Dat hij een beetje stottert daar laten deze dames zich niet door weerhouden, zij zien reikhalzend uit om zich in het grote klei-avontuur in de Noordoostpolder te storten! Wordt het Paula van de aaltjes of toch die ambitieuze arts? Wij gaan van deze Wim Juan nog heel horen vermoed ik zomaar!

Eigenwijs, tegendraads, robuust…. zeg het maar welke benaming op de 40-jarige Marnix van toepassing is. Volgens mij het is meer zo’n type van een heule grote mond en een heul klein hartje. Oh ja, en paardenmeisje vindt hij helemaal niks om vervolgens 7 van die Anky’s uit te kiezen om mee te speeddaten. Hij vond het zelf ook een dingetje 😉 dames ik zou jullie edele viervoeters goed in het vizier houden, Marnix had daar wilde plannen mee…. eindigend op zijn bord…

Sorry Wilfred, maar als jij bij elke vrouw die je 10 minuten hebt gezien zegt: “Het was gezellig, maar ik had er niet zo’n klik mee, ik voelde geen pingggggggggg….”… dan ben ik bang dat je nooit aan een leuke vrouw blijft hangen. Op wat voor vrouw op het witte paard zit jij in godsnaam te wachten? Persoonlijk denk ik dat deze 43-jarige boer zijn verwachtingen iets realistischer moet instellen, 6 brieven hebben hem in ieder geval weer even met beide beentjes op de grond gebracht….

Ah gossie, deze 61-jarige beetje barse boer Jan. Hij komt ergens bij mij uit de buurt vandaan, dat kan niet anders qua taalgebruik! Hij is nu 5 jaar weduwnaar en stelt zijn hart weer op een kiertje om verder te gaan met zijn leven. Samen met zijn 4 kinderen gaat hij zijn 33 brieven lezen en als de drukte hem teveel wordt dan trekt hij zich terug om op zijn gemakje verder te lezen. Jammer dat hij niet genoeg brieven heeft gekregen om hem verder te volgen.

De hoekbank van 30-jarige champignonkweekster Michelle staat al een tijdje klaar om een lekkere man op te ontvangen en dat heeft ze geweten! Zij kreeg 326 reacties en belandde gelijk in de stressssssssss…. keuzestress welteverstaan, gelukkig heeft zij samen met 2 zussen en 2 vriendinnen al deze reacties ingevoeld en er 10 mannen uit kunnen vissen.

Die Rudie, laat deze 34-jarige boer maar schuiven! Krijgt 9 brieven, geen probleem want het gaat om de kwaliteit en niet de kwantiteit, en belt de eerste de beste Rianne en kedeng: een date voor de zaterdagavond. Uhm… waarom had jij Yvonne eigenlijk nodig, vriend?

Samen met zijn zus zit de 50-jarige bloemenkweker Jaap te wachten op de brieven. Hij verwacht er eigenlijk niet zoveel. Als het er 48 blijken te zijn, zie je die stoot zelfvertrouwen zijn lichaam instromen. Hij begint te stralen, lijkt opeens 10 cm. breder, gaat plannetjes te maken en vol geestdrift op zoek naar zijn ware Jacoba! Ik ben vertederd….

Over zelfvertrouwen gesproken, waar komt dat enorme negatieve zelfbeeld van 28-jarige hengstenhouder Steffi vandaan? Daar zou ik nog wel wat psychologie van de koude grond op los kunnen laten! Gelukkig heeft zij 49 brieven gekregen (zij kan het zelf gewoon niet geloven!) en kunnen wij haar blijven volgen. Ik hoop zo dat deze leuke frisse meid een leuke vent aan de haak slaat en wee het gebeente als een vent haar lelijk behandeld, die krijgt het met mij van doen! Dat dat even duidelijke moge zijn!

Als laatste de 29-jarige Remco, deze boer kreeg na zijn oproep zoveel vrouwen op een presenteerblaadje aangeboden dat hij alvast maar aan de verboden vruchten was gaan snoepen. Zo raar dat de Boer zoekt Vrouw-redactie dat niet kon waarderen….

Volgende keer de speeddates met Wim, Marnix, Michelle, Jaap en Steffi. Ik heb er nu al zin in ♥

Liefs Sandra

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


%d bloggers liken dit: