Boer zoekt vrouw 2018 – speeddates

Vol verwachting klopt het hunkerende hart van de 5 boeren Marnix, Michelle, Jaap, Steffi en Wim, zij waren afgereisd naar Beekbergen waar zij door de Boer zoekt Vrouw-crew elk in een treinwagon werden gezet om daar met hun 10 genodigden om de beurt te speeddaten. Of zoals Yvonne Jaspers dat zo poëtisch zei: dit was het begin van de rest van hun leven… Drommen mannen en vrouwen stroomden het terrein op, al of niet met leuk bedachte presentjes, allemaal op hun paasbest gekleed en elkaar hartelijk groetend. Nu nog wel… maar ondertussen gaan zij natuurlijk voor die ene boer of boerin…. iets van een verliefde wolf in schaapskleren…

Marnix ontving het ene paardenmeisje na het ander meisje met paard… en of hij kon paard rijden, erop blijven zitten dat lukte nog wel… maar daarmee waren de paardenskills van Marnix dan ook wel benoemd. Joany, zonder vet geen pret, had een lekkere worst voor hem meegenomen en dat brak gelukkig het ijs want een heleboel dames probeerden nu al hun gelijk te halen of hun zin door te drijven bij deze eigenzinnige boer. Fout, fout, fout dames…. verkeerde techniek, het enige wat je daarmee bereikt is dat hij denkt dat speeddaten erger is dan doodgaan… dat kan toch niet de bedoeling zijn van amoureuze avances?

Michelle met de wapperende rode haren en haar zenuwachtige hinnikje kreeg de ene leuke na de andere leuke man in haar treincoupé. Maar waar de een geen zinnig woord kon zeggen, ik noem een Zeno die speeddaten maar een gedoe vindt… of verhalen over motorsport of babi pangang, kijkt de ander diep in de poppetjes van haar ogen en gooit er wat uitspraken in zoals: “ik vind het lastig om mijn hart open te stellen want ik ben al eens gekwetst”…. Kijkkkkk, die Maarten die snapt het, dat is wat de spirituele Michelle wil horen!

Ah, gut die Jaap, de lieverd weet het even niet meer was het nu first impression, second opinion…. zijn speeddatende dames maakt het allemaal niet uit. Zo ook Marjan, zij heeft leuk fleurige jurkje aan, geeft een leuk giecheltje, raakt terloops even zijn arm aan en…. kedeng… door naar de volgende ronde! Dames zo doe je dat dus! Want Jaap is misschien wel verlegen maar aan de andere kant ook dapper en zeker geen lulletje rozenwater. Sterker nog, hij rockt zelfs op Pinkpop. Jaaaaaa, die Jaap, die heeft zijn verleidingsskills 50 jaar verborgen gehouden maar als hij dan los gaat, wow….

Steffi, deze lieve onzekere meid van de vorige aflevering liet, al zittend op een of ander lullig kussentje in het gras, een hele andere kant van zichzelf zien. Wat een leuke meid, en wat een goed oog voor leuke en vooral lekkere mannen heeft zij. Jaaaaa, die Roel heeft inderdaad hele fijne bovenarmen en zie ik daar nu toch een enorme vonk overspringen met Joost? Of gaat zij toch liever met trekker-trekfreak Harrold een rondje rijden? Of wordt het, ja goed, ja leuk, ja zeker… de Drentse koeienboer Paul? Maar die Kevin…. zucht… daar had ze bij het voorstellen af gelijk oogcontact mee…. Steffi huppelt tussen haar mannen rond als een kind in een snoepwinkel en daar gaat vast iets heel smakelijks uitkomen!

Bij Wim weet ik het nog niet, allemaal leuke meiden maar hij blijft nog wat afstand houden. Er vielen ook wat ongemakkelijke stiltes… nu zou ik als man ook niet heel opgewonden worden van verhalen over wortelen en basilicum of over aaltjes in de grond. Marit gooide het over een andere boeg, zij wilde wel in een leuke Volkswagenbus een half jaar met deze krullenbol in Europa rondtoeren… klein detail… boeren kunnen niet zo lang van hun boerderie weg… slechte move Marit… dat kost je punten!

Met namen op de hand, handen in de broek, giecheltjes, hupjes en vreugdenkreten was dat ctrl alt delete voor 5 van de 10 mannen of vrouwen… fucking moeilijk volgens Steffi en ik weet zeker dat de andere boeren het daar helemaal mee eens waren! Op naar de dagdates!

Liefs Sandra

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


%d bloggers liken dit: