Mijn eerste-terug-in-het-gewone-leven-week….

Kedeng, zo loop je nog op de kathedraal van Milaan en zo zit je weer in de ratrace van het gewone leven. Wij hebben een heerlijke vakantie gehad, het restant van de Italië-blogs dolen in de rondte van mijn rode koppetje en hoeven alleen nog maar even op het digitale papier gekwakt te worden. Dat is wel een dingetje momenteel… wij zijn afgelopen zaterdag heel vroeg vertrokken vanaf onze Italiaanse berg en kwamen na een redelijk voorspoedige reis ’s avonds om 21.45 uur aan in het Zaandijkse. Eén file gehad op 100 km. van de Nederlandse grens, wel gelijk een uur stilgestaan maar eigenlijk peanuts vergeleken met de welbekende zwarte zaterdagen, toch?

Poes blij, moeder blij, buren blij en natuurlijk waren wij ook blij dat wij weer lekker thuis waren. Hoe fijn vakantie dan ook is, je eigen bed en douche blijven het lekkerst! Op zondag werd ik iets minder blij… damned…. 5 koffers met kleding en 2 tassen met handdoeken die naar mij stonden te kwispelen… was mij, was mij… dat is wat zij riepen 😉 gelukkig was ik nog ik volop vakantie-energie en stortte mij met frisse tegenzin op deze wasuitdaging. Onderwijl informeerde ik voorzichtig bij mijn baas of mijn inspirerende aanwezigheid op maandag erg gewenst was. Na 5 weken vakantie (ons kantoor was 3 weken dicht en daarna gingen wij pas) lagen er toch wel stapels werk op mij te wachten. Gelukkig maar want anders gaan de zaken natuurlijk ook niet goed! Zo heb ik mijzelf maandag en dinsdag in het vastgoedgeweld gestort: offertes maken, dossiers traceren en een hele kudde facturen de deur uit. De schoorsteen moet natuurlijk wel branden! Bureau schoon, alles de deur uit and go: naar huis!

Gelukkig was Marco nog lekker een paar dagen vrij, toen ik dinsdag aan het eind van de dag thuis kwam stond het eten op tafel en waren er 2 taarten zo goed als klaar. Ik geloof dat ik daar best aan zou kunnen wennen… op een of andere manier denk ik Marco niet 😉 Woensdag hadden we feest, Nina en Antonio werden 15 jaar, joehoeeeeee partytime! In de ochtend de welbekende kussen, knuffels, kadootjes én de boodschappen, in de middag al wat gezellige visite en in de avond een lekker kamertje vol. Zo jassen we door naar de donderdag waarin ik mijn schoonmaakskills (gut ja, een stofzuiger, die hebben ze toch niet in Italië?) weer even moest afstoffen om het huis weer spic en span te krijgen. Net op het moment dat ik in de middag dacht: “ik doe even 1 tel mijn ogen dicht”… rende Nina met 5 vriendinnen naar binnen om nog wat after-verjaardagstaart te scoren. Gezelliggggggggg…

In de tussentijd werden er boeken opgehaald, gekaft, roosters ingekeken, 1e en 2e uren overgeslagen, busjes geregeld, gewassen, naar saxofoonles gegaan, uitnodigingen voor Mama Vita bekeken en door mijn mederegiomoeder de digitale deur uitgegooid, verhuur van het gebouw van onze lokale muziekvereniging op gang geholpen…

Is het raar dat ik nu al weer aan vakantie toe ben? Nee toch…. ik dacht zelf aan iets met een heel lekker zonnebedje, een hele grote parasol, een hele grote stapel boeken en een hele lekkere cocktail ♥

Liefs Sandra

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


%d bloggers liken dit: