Ontspanningsmassage van massage- en healingpraktijk Yog

“Voelt het goed?”, deze vraag krijg ik gesteld door Debby Sterringa van massage- en healingpraktijk Yog, zij is mij namelijk aan het masseren! Deze ochtend kwam zij met haar massagetafel, handdoeken en een heleboel olietjes naar mijn huis. Geen gedoe met reizen of spekvet van de olie weer naar huis moeten gaan, lekker in mijn eigen huisje.

Uiteraard had ik een moment uitgekozen dat de hele familie naar school of aan het werk was, radio uit en de kachel even een tikkie aan… ik had er echt zin in. De olie waarmee zij mij mee masseerde was een blend van 3 verschillende soorten. Als basis wordt biologische zoete amandelolie van Naturally Thinking gebruikt en daarbij koos zij voor mij Bergamot (past bij het hartchakra en helpt bij verdriet. Het is een troostende en kalmerende olie die ervoor kan zorgen dat het hartchakra weer openstaat voor vreugde) en Stressaway. Debby kiest dit intuïtief, zij gaat ervan uit dat wat haar klant nodig heeft ook gekozen gaat worden. Zo meldde zij mij ook dat zij met mijn hoofd zou gaan beginnen. “Ik heb namelijk het gevoel dat je heel erg in je hoofd zit”… gut, iets van de spijker op zijn kop ♥

Een ontspanningsmassage is gewoon een heerlijk kadootje voor jezelf! Het is heel goed voor je lijf, het vermindert de stress, zorgt voor ontspanning, verhoogt de weerstand, geeft energie, voert de afvalstoffen in het lichaam af, maakt de spieren soepel, bevordert de doorbloeding en verbetert het slaappatroon. Oh ja, had ik al gezegd dat het ook heeeeel lekker is!

Na de massage van 60 minuten rolde ik helemaal zen van de massagetafel af… mijn moeder was ondertussen aangeschoven. Ook zij kreeg een ontspanningsmassage van Debby, daarnaast werden de echt vastzittende knopen (resultaat van jaren stress) met een cup behandeld. Deze met de hand masseren is te pijnlijk, als er een cup op gezet wordt dan wordt het bindweefstel losser en zijn de spieren makkelijker kneedbaar.

Kortom Debby is een dame die je op velerlei vlakken kan helpen. Heb je ook interesse in de spirituele kant van haar praktijk, denk aan energetische massages, een spirituele welnessdag of een engelenreading (wow…. next time Deb?) dan kun je een kijkje nemen op haar website http://www.massagepraktijkyog.nl. Ook is zij te volgen op Facebook!

Denk jij: “Mmmmmm, dat wil ik ook wel!”, dan heb je mazzel! Want oktober 2018 is namelijk actiemaand. Een ontspanningsmassage van 60 minuten kost namelijk geen € 45,00 maar deze maand € 35,00. Zij komt dan bij je thuis, met massagetafel, handdoeken en olie! Zit je buiten de Zaanstreek dan rekent ze € 0,25 per km. Je kunt een afspraak met haar maken via 06-42230265.

Marco had ook al oren naar deze actie, binnenkort Debby maar even bellen voor een afspraak voor mijn skattie 😉

Liefs Sandra

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


%d bloggers liken dit: