Boer zoekt vrouw 2018 – dagdates

Persoonlijk vind ik deze aflevering altijd het leukst, we kennen de boeren nu een beetje en de enorme aantallen gegadigden voor de boeren is geslonken naar 5. Lekker overzichtelijk, voor alle partijen, zeker ook voor de boeren nu zij op dagdate gaan!

Jaap gaat tijdens zijn dagdate niet zo heel ver buiten zijn comfortzone maar lekker truttig in de druiven. Terwijl de bladeren worden uitgedund leert Jaap zijn dames kennen. Het gesprek keutelt lekker over in het weekend fietsen, werkhanden en… roken! Marian, beter bekend als mevrouw “een beetje direct” Tabak geeft op een vrij onbeschofte manier te kennen dat zij niet gediend is van een roker. Als zij later met zijn allen aan tafel limoncello zitten te maken begint ze weer te drammen om uitleg waarom Jaap haar uitgekozen heeft. Dat vraagt Jaap zich ondertussen ook af en nog voordat hij zijn keuzemoment kenbaar moet maken gooit hij haar met haar hele ziel en zaligheid het erf af! Die Jaap, hierna doet hij zich tegoed aan de lievelingsrecepten van zijn overgebleven dames, skipt beugelbekkie van zijn verlanglijstje en nodigt Marjan, Marilyn en knuffelige Petra uit op zijn boerderij!

Champignonnenheks Michelle hinnikt en giechelt zich door haar dagdate heen. Het is een uitdaging voor haar mannen, want hoe reageer je als je een kristal cadeau krijgt om daarna je staande te houden als volleerd paardenfluisteraar? Dapper sloegen haar mannen zich er doorheen. Gelukkig mochten de testosteronbommetjes daarna nog even racen op een quad. Michelle natuurlijk achterop en na veel gegiechel, gegil, voelen en snuffelen is haar keuze gevallen op Zeno, Ruud en denker Maarten met zijn prachtige blauwe ogen…

Shit, shit, shit, iets anders kan Wim niet gedacht hebben toen hij samen met zijn 5 vrouwen met een brullende en schijtende zeeleeuw zwom. Oh ja, die bewuste zeeleeuw heeft zijn voortplantingsorgaan aan de binnenkant van zijn lijf en is heel groot geschapen, gevalletje too much information! Snel het bad maar weer uit en op naar de boot die hen langs de Deltawerken voer. Is het heel spannend? Nee, maar Wim doet gedegen onderzoek bij zijn meiden om daaruit een solide keuze te maken voor Marit, opperkip Paula en de niet zo’n grote dierenvriend Marlies.

Steffi gaat letterlijk en figuurlijk met haar mannen het bos in. Dat betekent een hutje bouwen, eten zoeken en vuur maken. Hier worden even wat dingen duidelijk gemaakt: Steffi is geen nagellaktutje, alles is lekker met mayonaise zelfs brandnetels en Harrold is druk met zijn zakkie. Als blijkt dat bij het zoeken van de juiste vonk Steffi zelfs kortsluiting krijgt van bepaalde mannen dan kan zij niets anders doen dan kiezen voor de lollige Harrald, Kevin en de bijna naar Peru-afreizende en is dit wel handige keuze? Roel.

Marnix oh Marnix, je staat daar wel heel stoer te doen tussen de uilen en roofvogels maar kunnen die vrouwen jouw hart wel bereiken? Wat moeten zij doen om die laatste treetjes van het trapje te betreden? De eerste hele kleine stapjes zijn gezet tijdens de bierproeverij en de bbq maar echt een dolle boel is het nog niet. Ik hoop dat Bettine, Willemijn of Janneke door jouw enorme hoge muur heen kunnen prikken tijdens de logeerweek!

Liefs Sandra

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


%d bloggers liken dit: