Boer zoekt vrouw – logeerweek deel 2

Vorige week zijn de dames en heren aangekomen bij hun boeren, deze week gaan wij kijken hoe zich dit ontwikkelt en of de eerste boer al een keus kan maken!

Boer Jaap is helemaal in zijn hummetje, hij loopt steeds breder, krijgt steeds meer babbels en zijn dames lopen als 3 gansjes vol adoratie achter “hun Jaap” aan. Met zijn viertjes tanden poetsen, met zijn viertjes de bestellingen doen, met zijn viertjes de bloemen knippen en de volgende ochtend maken de drie dames saampjes het ontbijtje voor “hun Jaap” klaar. En alle 3 vinden zij “hun Jaap” wel erg leuk en zien een leventje bij de bloemenkassen midden in het vliegverkeer wel zitten…

Bij Michelle van de champignons worden er zielenroerselen gedeeld bij het kampvuur. Zij is heel open over haar destructieve relatie van 8 jaar waar zij toch wel wat beschadigd uitgerold is. Hierdoor krijgt de introverte Maarten de moed en komt ook met zijn relatieshit en de daaruit vloeiende onzekerheden over de brug. Goeie move van Maarten want hierna werd er alleen nog maar met de honden geknuffeld en de mannenlogica ingezet om een hondenhok te bouwen! Oh ja, en champignons geknuppeld samen met Ruud… maar zijn visie op de toekomst ziet er niet heel hoopvol uit… hij ziet het wel…

Boer Marnix is niet in zijn hum, hij loopt te denken, te dubben en vindt al die vrouwen op zijn boerderij leuk maar tegelijkertijd ook een kwelling. Want welke vrouw past er nu bij hem? De sfeer wordt er niet gezelliger op en Janneke voelt dit met haar vrouwelijke voelsprietjes haarfijn aan… ik vermoed dat Willemijn alvast haar koffertje kan gaan pakken, want Marnix vraagt zich af of zij wel gelukkig met zichzelf is en of hij wel diegene is die haar daarbij kan helpen én of ook of hij dat wel wil… hard maar duidelijk… dat wel…

Steffi bevindt zich in een zeer luxe positie, 3 mannen die als een blok voor haar gevallen zijn en daar ook geen doekjes omwinden. Harrald voelt zich zo thuis op de boerderij dat hij een gat in de dag slaapt, daarna Steffi op de trekker hijst, haar de fijne kneepjes van het trekker rijden leert, wat met zijn wimpers wappert en haar een paar veren in haar poezelige bips steekt. Zo versiert hij haar voor de ogen van hovenier Kevin en de ik laat mijn vrouw niet uitspreken-Roel. Ja, die Harrald, die jongen die weet hoe het werkt!

Ah gut, die Wim. Zo’n jongen die lijdt aan keuzevermijdend gedrag… hij hoopt waarschijnlijk dat 1 van de vrouwen de moed opvat om een keer in zijn bed te gaan liggen en zegt: “schatje, jij en ik passen perfect bij elkaar, mik die andere 2 het huis maar uit” en dat Wim dat dan ook doet. Gewoon omdat dat zo makkelijk is… hoeft hij niet te kiezen… Kom op Wim, wees een kerel…. denk eens aan boer Geert van een paar seizoenen terug, beetje voelen, beetje ruiken en een beetje knuffelen, hoe ingewikkeld kan dat zijn? Helaas, zal Marlies deze wederopstanding van Wim niet meer meemaken, zij gaf zelf al aan dat zij niet echt een kriebel heeft en Wim heeft deze opmerking met beide handen aangegrepen om, lekker makkelijk, vooral zelf geen keuze te hoeven maken en heeft Marlies het veld laten ruimen….

Ik hoop dat er volgende week wat meer duidelijkheid in de keuzes komt!

Liefs Sandra

1 Comment on Boer zoekt vrouw – logeerweek deel 2

  1. Moeilijke keuzes bij drie,..

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


%d bloggers liken dit: