Boer zoekt Vrouw – slagveld in logeerweek   

Deze week heb ik BZV ietsje later op de avond gezien, de boeren wachten wel, eerst Max Verstappen naar een briljante 2e plaats zien racen! Oké, man en kinderen naar boven, kladblok in de aanslag en kijken maar….

Bij boer Wim is het muntje gevallen, het knopje aangezet of heeft hij licht gezien… eindelijk gebeurt er wat… een beetje dollen, beetje lachen en een beetje flirten, lekker een beetje leven daar op de boerderij, leuk leuk! Inderdaad, koning flirt wordt hij niet maar potdomme… bij zo jonge jongen moet er toch eens wat gaan kriebelen… en dan bedoel ik niet de distels 😉

De vader van Steffi komt eens polshoogte nemen op de boerderij. Welke man probeert er het hart van zijn dochter te “stelen”? Nou vaders, alle drie zijn nogal verkikkerd op uw dochter en ook niet zo’n klein beetje ook! “Aan de maat ligt het niet” meldt hij…. tsjonge, dat had Steffi zelf ook al opgemerkt. Het is te schattig om te zien hoe al die enorm grote mannen met bibberende en voor zwetende handjes afwachten hoe Steffi uiteindelijk Kevin laat verdwijnen. Hij neemt het supersportief op en laat de andere 2 mannen achter om uiteindelijk de laatste trede van de trap te betreden… met Steffi als ultieme trofee!

Onder de rook van Schiphol heeft Petra haar zinnen gezet op Jaap. Wat nou gezellig met de andere vrouwen? Het lot is haar gunstig gezind. Jaap heeft geen klik of greintje chemie met de wat introverte Marilyn en laat haar het veld ruimen. De arme vrouw is haar koffertje nog aan het pakken of Petra wil zich al in de armen van Jaap gooien. Dat is Jaap toch iets te gortig en hij meldt Petra dit dan ook fijntjes. Ik wens Marian heel veel succes want de messen zijn geslepen voor de finaleronde…

Boer Marnix probeert zijn dames compleet te ontrafelen. Vorige week Willemijn al en nu wordt de hele ziel en zaligheid van Bertine doorgenomen. Wat mij opvalt dat de dames zo veel van Marnix pikken, come on girls… beetje meer spice, daar kan deze stoere boer best tegen. Janneke is de ontrafeldans nog ontsprongen, zij voelt gewoon goed, niet sexy, niet geil… niet… okeeeeeeeee…. sommige dingen wil ik als kijker misschien gewoon nog niet weten… alhoewel, waar selecteert Marnix zijn toekomstige vrouw dan op? Net als zijn getrainde koeien, dikke billen?

Er wordt nog steeds gehinnikt en gegeit bij Michelle. Ze heeft haar 3 mannen ondertussen wel dusdanig gedresseerd dat ze lekker aan het werk zijn en zelfs de keuken in duiken als zij helemaal in chillmodus ligt. Dat doet zij goed,  want net als bij Steffi zijn ook deze mannen aardig verkikkerd op haar! Zeno, die lieverd met blauwe autootje en zijn platte accent, is dan ook helemaal van slag als hij het veld moet ruimen. Nee, hij is niet te lief of te behulpzaam maar ja… het gevoel hé….

Liefs Sandra

 

1 Comment on Boer zoekt Vrouw – slagveld in logeerweek   

  1. Marnix ontleedt veel te veel. Ik vond het sneu voor Marilyn en Kevin, opvallend dat de voor mij meest onzekere stille mensen afvallen.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


%d bloggers liken dit: