Bouquet 4000 machtige verleider

Bouquet-reeks, wie kent ze niet… ik in ieder geval wel. Een heerlijke guilty pleasure, tussen al mijn recensiegeweld pak er af en toe wel eens eentje om heerlijk te zwijmelen en vooral te relaxen. Toen ik van HarperCollins de vraag kreeg of ik de 4000’ste (oh my god… zoveel!) wilde lezen, twijfelde ik geen moment. Deel 4000 bevat 3 verhalen, even een korte omschrijving:

(1) MACHTIG EN ONGENAAKBAAR - Lynne Graham - De Braziliaanse miljardair Zac da Rocha wil met serveerster Freddie Lassiter trouwen! Bovendien belooft hij ervoor te zorgen dat het de kinderen die zij onder haar hoede heeft nooit aan iets zal ontbreken. Er is wel een voorwaarde: ze moet hem een erfgenaam schenken. Durft ze aan de knappe maar afstandelijke Zac haar jawoord te geven?

(2) GRIEKS EN VERLEIDELIJK - Sharon Kendrick - Tamsyn Wilson had niet gedacht dat ze Xan Constantinides ooit nog zou zien na de opwindende nacht waarin ze haar onschuld verloor. Maar nu heeft hij op stel en sprong een bruid nodig en stelt hij voor dat ze trouwen! Als ruil zal hij haar zusje uit de nood helpen. Tamsyn stemt in, maar hoe kan ze voorkomen dat ze haar hart aan de Griekse tycoon verliest?

(3) SEXY EN ARROGANT - Miranda Lee - Actrice Kate Holiday heeft beloofd bruidsmeisje te zijn voor haar zus, die trouwt met de man op wie zíj al vier jaar verliefd is. Maar dat vergeet ze op slag wanneer ze een van de gasten ontmoet, de sexy en schatrijke producent Blake Randall. Hij lijkt zeer van haar gecharmeerd en biedt haar zelfs een filmrol aan! Het geluk lijkt haar eindelijk toe te lachen, maar kan ze Blake wel vertrouwen?

Recensie:
Het is toch zalig om je om te wentelen in de voorspelbaarheid van dit soort verhalen. De blauwdruk voor deze verhalen is bijna altijd hetzelfde: een hulpeloos, arm en vooral beeldschoon meisje wat overvallen wordt door de woeste schoonheid van een miljardair uiteraard altijd met de prachtigste ogen, een heerlijke bos haar om lekker door heen te woelen en zinnelijke trekken…zucht, kwijl, smelt… zij hebben vanaf de eerste bladzijde steevast woorden ondanks de enorme seksuele aantrekkingskracht… maar door omstandigheden gedwongen verkeren zij in elkaars nabijheid en kunnen, ondanks alle principes van het hulpeloze meisje, niet van elkaar afblijven en beleven zonder uitzondering overweldigende zinderende seks. Dit allemaal in het luxe penthouse, hotel, villa, kasteel (kruis aan welke van toepassing is) van deze meer dan smakelijke puissant rijke miljardair. Hij, die de liefde al jaren afgezworen heeft, valt dan toch als een blok voor het hulpeloze meisje… eind goed al goed. Heerlijk ♥ na alle thrillers die is recenseer is zo’n suikerzoet sprookje gewoon een lekkere tegenhanger! Geen moord met messen of Kalasjnikovs maar een miljardair die met zijn wapenstok zwaait, zoiets van make love no war…

Uitgeverij: HarperCollinsHolland / Harlequin – 478 pagina’s – Verschenen: 30 oktober 2018 – ISBN: 9789036001960

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


%d bloggers liken dit: