Handcrafted by Olga + ACTIE (afgelopen)

Zijn ze niet enig? De blauwe leren wikkelarmband met zilver en sterretjes in het midden is van mij, de rechtse met ruitervormige hematiet kralen met zilveren ‘Minos par la Puca’ is van Chiara en de linkse armband van Czech superduo & O-beads + Swarovski is van Nina. Misschien heb je de sieraden van Olga afgelopen zomer al eens voorbij zien komen op de Facebookpagina van MeerdanSandra. In deze blog ga ik wat meer vertellen over de dame achter deze onwijs leuk armbandjes ennnn… lees vooral door, ik mag een armband naar keuze gaan verloten!

Olga Biere is het creatieve brein achter deze armbanden. Zij woont met haar vriend, 5 kinderen en katten in Wormerveer in een groot oud huis aan de Zaan. Naast haar werk voor Brouwerij Hoop in Zaandijk, waar zij sinds begin 2016 werkt, heeft zij het druk met regelen en plannen van een groot druk gezin en alles wat daarbij komt kijken. Als zij tijd en ruimte heeft, leest zij graag én maakt zij sieraden, voornamelijk armbanden. Nadat zij in 2013 enthousiast is gaan loomen met haar kinderen, is zij daarna doorgegaan met paracord armbanden en sleutelhangers en sinds een jaar of 2 varieert zij met allerlei materialen.

Het leukste aan sieraden maken vindt zij het rustmomentje voor haarzelf! Door haar chaotische inslag en drukke baan en gezin is dit tijd om lekker alleen te zijn. Olga maakt voornamelijk armbanden maar ook enkelbandjes, halskettingen en oorbellen. Nu voornamelijk nog als cadeau maar vanuit opdracht werken doet zij ook graag. Bijvoorbeeld voor een een moeder met een pasgeboren baby heeft zij wikkelarmandjes gemaakt met edelstenen van de geboortemaand!

Materialen welke Olga gebruikt, zijn edelstenen en kralen in allerlei soorten en maten. Zij werkt graag met facet geslepen glaskralen, zgn. ‘Czech beads’ en verwerkt veel leer in haar sieraden. Momenteel is zij met wat fijnere sieraden van sterling silver en gold filled aan het experimenteren.

Denk jij nu… “ik wil ook graag zo’n gave armband”. Dat kan, je kunt een klein gedeelte van de collectie bewonderen in de winkel van Brouwerij Hoop. Via het Instagramaccount Handcraftedbyolga kun je inspiratie opdoen en haar een mailtje (of appje) sturen met je wensen en vooral… je maat. Wat zo fijn is: alles is mogelijk… in principe heeft zij van alle kleuren diverse materialen op voorraad en anders kan er bijbesteld worden. Tussen de 5 en 10 euro heb je oorbellen, enkelbandjes en eenvoudige armbandjes. De meeste armbanden kosten tussen de 10 en 15 euro. Voor de langere wikkelarmbanden, sieraden met duurdere sluitinkjes/Swarovski kralen en zilver/goud gaat de prijs in overleg. Na ca. 2 weken is je bestelling klaar en kan deze opgehaald worden. Verzenden is ook mogelijk, mooi verpakt en tegen het normale Post NL tarief.

De actie is afgelopen, de winnaar is Annemieke Hondema! Heel veel plezier met je armband!

Kortom: zoek jij een persoonlijk cadeautje voor je dochter, vriendin, moeder… of je vriend/man want Olga maakt namelijk ook stoere mannenarmbanden, dan kun mailen via handcraftedbyolga@gmail.com of via What’s app op nummer 0624486298.

ACTIE: van Olga van Handcrafted by Olga mag ik 1 armband naar keuze verloten.

Wat moet je hier voor doen? Like de Facebookpagina van MeerdanSandra, snuffel eens rond op het Instagramaccount van Handcrafted by Olga (volgen 😉 is nog leuker) en laat in een reactie hieronder je antwoord achter op de vraag: voor wie wil jij zo’n mooie armband winnen? 

Bij het invullen van je mailadres wordt je automatisch lid van de nieuwsbrief van MeerdanSandra, je kunt dit te allen tijde weer opzeggen. Deze actie duurt t/m 5 november 2018 daarna krijgt de winnaar persoonlijk bericht (dus laat een geldig mailadres achter!) en zal op Facebook worden vermeld.

13 Comments on Handcrafted by Olga + ACTIE (afgelopen)

 1. Mag het voor me zelf
  Hij is namelijk prachtig
  Ik zou er erg blij mee zijn

 2. Ik zou hem voor mijn zus willen winnen

 3. Zo, die wil ik wel winnen voor “me, myself and I”. Heb niet veel sieraden, maar af en toe een mooie ketting of armband maakt het toch wat feestelijker en aangekleder. Het leven is een feestje, alleen moet je wel zelf de slingers ophangen…

 4. Ohoh, ze zijn mooi!

 5. Ik wil wel mee doen, heb me al eerder aangemeld voor je nieuwsbrief Sandra.
  Ik vind ze superleuk die armbanden

 6. Danielle den Hoed // 2 november 2018 at 19:37 // Beantwoorden

  Hoi Sandra, ik zou de armband heel graag willen winnen voor mijn moeder. Hij moet dan vooral paars zijn, dat is haar lievelingskleur!

 7. van erum maria louisa // 2 november 2018 at 20:58 // Beantwoorden

  die armbanden zijn super mooi zo modern

 8. Ik zou heel graag deze aan mezelf cadeau doen met de aankomende feestdagen.

 9. Wat weer ontzettend leuk Sandra.. ik wil hem graag winnen voor John mijn man. Omdat ik zo trots ben dat hij de marathon van Amsterdam heeft gelopen.. Stier heel stoer en daar past zo’n stoere armband wel heel gied bij

 10. ik zou hem graag als cadeautje voor mezelf willen……

 11. Ik gun het mijn vriendin Monique. Zij wordt achtervolgd door pech en gezondheids issues het afgelopen jaar. Het houd gewoon niet op en toch blijft zij uberpositief. Zij zegt altijd .eens komt t goed. Zij verdient een leuk verrassing. Ps ,haar favo kleur is turquoise.

 12. Esther Bourquin-Dral // 4 november 2018 at 07:59 // Beantwoorden

  Prachtige armbanden!, ik zou ze er graag 1 zelf dragen, dus oeps …voor mezelf. En als dan blijkt dat mijn dochter ‘m ook mooi vindt, moet ze de Sint even heel lief aankijken

 13. Annemieke Hondema // 4 november 2018 at 10:06 // Beantwoorden

  Hi Sannekje, ik zou héél graag een armbandje cadeau aan mezelf willen doen ………. je weet wel waarom! Ze zijn écht prachtig!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


%d bloggers liken dit: