Overhemd van Hemdvoorhem.nl + ACTIE (afgelopen)

Loooook at my boy, wowwwwwww….. waar is dat kleine jongetje gebleven? Er zit daar gewoon een prachtige jongeman aan mijn tafel ♥ en zoals het jongemannen betaamt, gaat Antonio ook een eigen kledingsmaak ontwikkelen! Ik merkte het de laatste tijd al een beetje, niet alle kleding kon meer bij hem door de ballotagecommissie.

Afgelopen zomer waren wij op vakantie in Italië en wij hebben daar ook modestad Milaan bezocht. Uiteraard gingen zijn zussen daar helemaal los in diverse leuke Italiaans kledingwinkels. Antonio heeft niet veel noten op zijn zang als het gaat om vakantiesouvenirs maar na de aankoop van zijn fedora (een hoedje) in Venetië leek een pak uit Milaan hem best aardig. Maar wanneer draagt een jongen van 15 een pak en dan daarbij… waar vind ik in Italië (bekend om zijn niet al te lange mensen) een pak wat hem past? (hij is ondertussen 1,95 m.) Kortom, plan pak werd geskipt en wij hebben een mooi compromis gevonden in de aankoop van een overhemd.

Na deze overheerlijke vakantie werd ik weer benaderd door Hemdvoorhem, waar Antonio al eerder een setje heerlijke Armani boxershorts voor heeft getest (zijn favorieten, gaan de was in en gelijk weer aan, really) met het aanbod voor een mooi overhemd. Net nu Antonio zijn stijl een beetje aan het omgooien is van casual naar iets netter. Toeval bestaat niet!

Saampjes hebben wij achter de laptop gezeten om het enorme assortiment aan overhemden op Hemdvoorhem te bekijken. Ook hier had hij een duidelijke voorkeur: een ruit moest het worden! Nu zijn wij helemaal niet thuis is het hele concept van overhemden. Marco, mijn man, heeft wel geteld 1x een “echt” overhemd aan gehad in zijn leven en dat was met ons trouwen, ruim 25 jaar terug. Gelukkig heeft Hemdvoorhem een duidelijke uitleg over allerlei pasvormen want ook daar zijn wij helemaal niet thuis in, modern fit, slim fit, comfort fit…. gut, wat een keuze allemaal. Zelfs de centimeter kwam eraan te pas om zijn boordmaat op te meten!

Antonio draagt op de foto een modern fit blauw/wit geruit overhemd van het merk Marvelis. Hoe stoer staat het hem, op zijn spijkerbroek met zijn nieuwe zwarte gympen uit Italië eronder. Hij liep nog stukje breder toen hij het overhemd aan had… ennuh wat was ik, als moeder, blij verrast dat na het wassen van het overhemd deze strijkvrij bleek te zijn, joehoeeeeee, geen kreukje te bekennen! Kortom, Antonio blij, ik blij, iedereen blij….

Liefs Sandra

ACTIE: van Hemdvoorhem.nl mag een ik overhemd naar keuze gaan verloten!

Wat moet je hier voor doen? Like de Facebookpagina van MeerdanSandra, snuffel even lekker rond in de overhemden van Hemdvoorhem.nl en laat in een reactie hieronder je antwoord achter op de vraag: Welk overhemd zou je willen winnen en voor wie?

Bij het invullen van je mailadres wordt je automatisch lid van de nieuwsbrief van MeerdanSandra, je kunt dit te allen tijde weer opzeggen. Deze actie duurt t/m 28 oktober 2018 daarna krijgt de winnaar persoonlijk bericht (dus laat een geldig mailadres achter!) en zal op Facebook worden vermeld.

Deze actie is afgelopen, de winnaar van het overhemd is Miranda Roos. Gefeliciteerd!

20 Comments on Overhemd van Hemdvoorhem.nl + ACTIE (afgelopen)

 1. Ik wil de bordeaux wit gestipt willen winnen voor bart omdat hem dat onwijs goed zal staan

 2. Hij (goede vriend) mag zelf kiezen, mocht ik in de prijzen vallen. Zelf zou ik gaan voor dit hemd: https://www.hemdvoorhem.nl/seidensticker-slim-fit-overhemd-blauw-dessin-661510-18.

 3. Ik heb even rondgekeken in de webshop, maar wat een mooie overhemden. Ik zou er graag eentje voor m’n man Frank willen winnen. Hij is als het om overhemden gaat heel kritisch, hij moet er zelf maar eentje uitkiezen als ik mag winnen. Maar het wordt vast iets met blauw

 4. Ik wil zwart voor mijn lieve man boord maat 39 slim fit of een S slim fit… omdat ik zo veel van hem hou wat weer een leuke actie

 5. Wat een leuke actie Ik doe graag mee voor mijn jongste zoon Hij is dol op mooie pakken en draagt graag overhemden ik denk dat hij het Olymp modern fit wit overhemd heel graag zou willen hebben!

 6. Speciaal voor mijn man zodat hij een goede outfit hebt bij solliciteren zodat het nu na 3 jaar eindelijk lukt de level 5 van Olympus blauw

 7. Ik kies voor mijn man: OLYMP Comfortfit overhemd lichtblauw-wit dessin, pasvorm wijd maat 46

 8. voor mijn man, moet elke dag een overhemd dragen op het werk en volgend jaar naar een huwelijksfeest dus een nieuw hemd is altijd welkom.
  OLYMP Comfort Fit overhemd, antraciet (Fil à Fil)

 9. Diny Gijsberts // 20 oktober 2018 at 11:22 // Beantwoorden

  https://www.hemdvoorhem.nl/olymp-comfort-fit-overhemd-bordeaux-structuur-contrast-1017-24-38 maat 48 , 3xl voor mijn 21 jarige zoon voor met de kerstviering van onze personeelsvereniging maar ook zó op verjaardagen en feesten ! Deze kleur staat hem fantastisch !

 10. van erum maria louisa // 20 oktober 2018 at 13:48 // Beantwoorden

  voor mijn man ik hou van blauw
  Marvelis modern fit overhemd ROOK BLAUW
  maat van de hals 40-41

 11. Ingrid van der Vorst // 20 oktober 2018 at 15:31 // Beantwoorden

  Hoi Sandra, wat een leuke actie. Ik ga voor dit antraciete overhemd voor Ryan….https://www.hemdvoorhem.nl/olymp-level-5-body-fit-zwart-structuur-contrast-2025-24-68

  Waarschijnlijk in dezelfde maat als Antonio, want ook Ryan is net zo oud maar ook net zo groot….

 12. Danielle den Hoed // 20 oktober 2018 at 16:37 // Beantwoorden

  Hoi Sandra, wat een leuke actie! Ik zou het overhemd graag willen winnen voor mijn man Jim. Mijn voorkeur gaat uit naar de de Olymp Luxor, modern fit, maat 45. Artikelnummer 1208-14-28, prijs €27,98.

 13. Anita te Gussinklo // 20 oktober 2018 at 17:20 // Beantwoorden

  Mooi overhemd, ik doe graag mee voor mijn zoon.
  Deze vinden wij erg mooi: https://www.hemdvoorhem.nl/calvin-klein-slim-fit-overhemd-padua-antraciet-gestipt-K30K301334-060 De Calvin Klein Slim Fit overhemd (Padua), antraciet gestipt

 14. Diane Kooistra // 20 oktober 2018 at 21:36 // Beantwoorden

  Ik zou mijn man een overhemd uit laten kiezen, hij doet zoveel voor mij en is een schat.

 15. Dini van Heumen // 20 oktober 2018 at 23:33 // Beantwoorden

  Leuk, eentje voor mijn zoon.
  OLYMP Level 5 Body Fit, blauw-bruin dessin (contrast
  Maat een beetje moeilijk want normaal neem ik een L maar die staat nu bij de maat van mijn man vermeld. Dus of 37 of 38 denk ik boordmaat.

 16. Leuke actie Sandra, en wat staat het Antonio goed! Ik zou er 1 voor Ben willen winnen, hij gebruikt ze dagelijks en zijn antraciet blouse is aan vernieuwing toe en ook leuk voor de feestdagen. Graag de OLYMP Level 5 Body Fit, antraciet/zwart structuur (contrast)maat 40.

 17. Sophia Grootjans // 21 oktober 2018 at 22:02 // Beantwoorden

  Ik doe graag mee voor de OLYMP Level 5 Body Fit, zwart geruit (contrast)voor mijn man.

 18. ik zou graag voor mijn zoon deze overhemd Eterna Slim Fit overhemd, lichtblauw (stretch) willen winnen. Hij draagt vaak overhemden, en dit verdient hij nu wel

 19. Linda van der Klooster // 22 oktober 2018 at 13:24 // Beantwoorden

  Voor mijn man Robert win ik graag de OLYMP Level 5 Body Fit, donkerblauw geruit (contrast). Ik ben erg voor de uitbundige printjes, maar hij houdt juist van effen. Dit is een mooi compromis.

 20. Ik zou deze voor mijn man kiezen omdat dit zijn favoriete kleur is.
  Calvin Klein Fitted overhemd (Cannes), blauw (Stream)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


%d bloggers liken dit: