Boer zoekt vrouw – laatste loodjes

Normaal gesproken zit ik op zondagavond op het puntje van de bank, leesbril op, pen en kladblok in de aanslag… heel hard sssssssttttt roepend tegen mijn kinderen… want moeders maakt aantekeningen voor de Boer zoekt vrouw-blog…. dit keer lag ik als een uitgepierde spreeuw languit op de bank! Wij hadden zaterdag namelijk een feestje met ca. 85 man en de voorbereidingen, het feest zelf en daarna de hele boel weer opruimen en schoonmaken dat kostte wat energie! Daarom ga ik het nu uit mijn blote koppie doen…

Bij boer Wim verwijs ik gewoon naar mijn vorige blogs met de opmerking: “had ik het niet gezegd…” want Paula wil een stoere Wim, een Wim die haar verovert, eentje die ad-rem is, die een beetje tegengas geeft… maar Wim is niet zo, Wim is een lieverd en vindt alles gezellig en ik weet zeker dat als hij straks een vriendin heeft hij voor haar door het vuur gaat en dat de vonken er vanaf springen. Maar met de slaapkamerdeur dicht en misschien zelfs wel het licht uit. Resumé: “kandidaat” Paula trekt aan haar stutten en vertrekt van de boerderij en Marit blijft over. Diep in haar hart wil Marit dezelfde Wim als Paula maar ja… hoe ga je dat met goed fatsoen op t.v. zeggen zonder boer Wim zijn aardappelveldje in te trappen?

Stoere bolster, blanke pit, ja Marnix met zijn babbels staat als een klein kind tegen zijn vriend aan te snikken. Dilemma, dilemma… Bertine vertegenwoordigt zijn gevoelige kant en Janneke zijn bijdehante kant. Maar met wie wil hij nu zijn schaapjes scheren, aan wie laat hij het liefst zijn dikbilkoeien zien en neemt hij mee naar het dikbilverenigingsfeest, door wie laat hij zijn biertjes halen bij brouwerij Hoop (gespot het Zaanse zoentje!), door wie laat hij die takkezooi op zijn erf opruimen en wie gaat hij een warme geborgen plek aanbieden? Net als Marnix weet ik het ook nog niet… tja Marnix de liefde is soms serious shit!

Hinnikje Michelle is een beetje uitgehinnikt want het wordt nu toch serieus allemaal… ook bij haar komen de emoties om de hoek kijken. Na een paar lastige relaties, en dat is volgens mij een understatement, wil zij nu een goede keuze maken. Blijft lastig meid, garanties tot aan de voordeur zeg ik altijd…. Om een beetje controle te krijgen over de situatie onderwerpt zij haar mannen aan een stenenhealing. Als gewillige schaapjes leidt zij één voor één haar mannen op een matrasje met koperdraad en kristallen en voert haar reading uit. Of dit haar nu enige duidelijkheid heeft gegeven valt te bezien. Dat Maarten en Ruud zich, als 2 nuchtere Hollandse mannen, zich hier voor laten “lenen” bewijst maar weer eens dat beide heren stapelgek op deze champignonnenheks!

Bij boer Jaap komen de gansjes Petra en Marian in opstand. Jaap werkt… en geeft hen geen aandacht. Hallo dames, van welke planeet komen jullie? Dat is wat boeren doen, hard werken en hun benen uit het lijf rennen. En dan kookt die lieverd ook nog een heerlijk maal voor jullie, maar hou er rekening mee dat als één van jullie daar straks onder de rook van Schiphol is ingetrokken (wel of niet naakt lopend, dat zoeken jullie zelf maar uit) dat het best aardig zou zijn om ook eens een lekker maal voor hem te koken en dat het na een dag hard werken daar in die bloedhete kassen ook niet de hele nacht partytime zal zijn! Even terug met de voetjes in de Hollandse aarde dames…

Bij Steffi voel ik koudwatervrees… de tijd van gezellige keuvelen is voorbij. Er moeten beslissingen worden genomen! Zij heeft 2 erg leuke maar ook erg hunkerende mannen in huis, van die exemplaren die het liefst gisteren als vandaag met deze goedlachse boerin, om het maar even plat te zeggen, het bed in waren gedoken. Maar als je jezelf eigenlijk nooit de moeite waard hebt gevonden dan is dat spannend… erger nog: dat is gewoon reuze eng! Kom op meid, je kunt het! Niet te lang twijfelen want straks gaan Roel en Harrold er saampjes vandoor, ze vinden elkaar namelijk ook erg aardig, en dat kan toch niet de bedoeling zijn!

Volgende week krijgen wij, hoop ik, meer duidelijkheid!

Liefs Sandra

1 Comment on Boer zoekt vrouw – laatste loodjes

  1. Hahahaha, dat heb je weer treffend omschreven!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


%d bloggers liken dit: