Boer zoekt vrouw – naar het buitenland

Gaaaaaaaaappp….. maandagochtend, het is nog donker… gisteren de 17e verjaardag van mijn oudste dochter gevierd en toen de visite naar huis was, mijn man en kinderen naar bed waren en de afwasmachine draaide, heb ik de aflevering van Boer zoekt Vrouw nog even snel teruggekeken. Tja, wat valt er over deze aflevering te vertellen…

Bij Steffi zit het gewoon goed. Zij hoeven niet naar restaurantjes, bezienswaardigheden of gekke toeristische attracties. Met de voetjes in het water of lekker languit in weitje, zij hebben genoeg aan elkaar. En het probleem van niet de boerderij af kunnen komen, wat Steffi toch danig dwars schijnt te zitten? Daar maalt Roel helemaal niet om. “Als ik dat een probleem had gevonden dan had ik niet naar je geschreven” zegt hij gedecideerd… je zou de lieverd toch opvreten!

Jaap is compleet overweldigd doordat zijn droom, een vrouw, eindelijk is uitgekomen! Maar je ziet continue een wolkje boven zijn hoofd hangen met daarop: helpppp! Want ja lieve Jaap, dit is het nou! Marian is daarentegen helemaal in de wolken en ik weet zeker, en daar is Jaap ook als de dood voor, dat zij haar hele hebben en houwen opgeeft om binnen no-time bij Jaap in te trekken. Ondanks het continue kusjes geven, hartjeskeien zoeken, dezelfde Noorse truien kopen en romantisch uit dakraam kijken naar het overweldigende prachtige Noorse landschap (vakantie-ideetje!) vraag ik mij nog steeds af of ze echt verliefd zijn op elkaar of dat ze dat alleen maar heel graag willen! Ik vermoed namelijk het laatste…

Wat een cultuurbarbaren zijn Maarten en Michelle daar in Athene. De Akropolis vanaf afstand even snel op de foto geschoten en hoppetee de winkelstraat in. Maarten laat zich als een mak lam op een terrasje placeren, biera erbij en kop houden want de freule moet shoppen! Ze gedraagt zich als een verwend mormel en haar hinnekje begint mij na elke shot meer te irriteren. “Ze denkt dat ze wel verliefd is….” meid niet denken maar voelen! Ik kan maar 1 advies geven: Maarten ren… ren zolang het nog kan want ze vreet je met huid en haar op!

Guttegut die Wim, die is helemaal uit zijn comfortzone getrokken door zijn Marit en hij verrast zichzelf het meest! Hij supt alsof hij normaal gesproken niets anders doet en wandelt als een volleerde berggeit een berg op! Ook verbaal laat hij zich niet het kaas van het brood eten en je ziet naast de verliefdheid dat Marit hem steeds meer gaat waarderen. Verrassende ontwikkeling, een paar weken terug zette ik nog geen dubbeltje in op dit paar!

Tja Marnix, wat zal ik er eens over zeggen… het is een type, absoluut waar, kan ik zeker niet ontkennen. Maar als hij zo glimmend van enthousiasme om het enorme bubbelbad en de sauna in zijn hotelkamer rondrent dan heb ik toch ook een zwak voor hem. Daarnaast is hij gewoon niet als een blok gevallen voor Janneke. Lost hij dit charmant op? Nee, hij is en blijft een botte boer. Maar wel eerlijk, doet zichzelf geen geweld aan en geeft Janneke geen valse hoop op meer. Is toch ook wat voor te zeggen?

Volgende week de aflevering om te zien of de stellen nog bij elkaar zijn, waar gokken we op? Hoeveel stellen en wie? Ik denk zelf Steffi en Wim!

Liefs Sandra

4 Comments on Boer zoekt vrouw – naar het buitenland

  1. Ik denk ook Stefano en Wim.Jaap en Marian vind ik zo klef en aan Michelle haar gegiechel kan ik me ergeren.Is er hier sprake van onzekerheid. En ja Marnix. .
    Ik vind jou een groot schaap.Had Janneke tenminste eens op een romantische manier het hof gemaakt en in de armen genomen dan hadden jullie misschien gevoeld of er meer in zat. .
    Lompe boer

  2. Moet natuurlijk Steffi zijn

  3. Mooi geschreven Sandra, en ja eerlijk is eerlijk: Marnix is gewoon duidelijk. Niet iedereen ziet dat als duidelijk omdat iedereen tegenwoordig gepamperd wil worden met zoete woorden… Maar zachte heelmeesters…. etc. Stef en Roel is dikke mik. Idem voor Wim en Marit, daar groeit ook iets moois. Bij de andere twee stellen heb ik nog een vraagteken in hoeverre het blijvend is. Nog 1 aflevering te gaan en dan weten we dat … Op een goede afloop dan maar!

  4. Ik heb het idee dat Marnix het hele concept Liefde niet begrijpt. Ach, misschien gaat hij het ooit begrijpen .

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


%d bloggers liken dit: